Minor: Vi skal arbejde hårdt for hinanden

På søndag er der dømt lokalopgør, når Hobro IK gæster Randers FC. Rasmus Minor vil have tre point på kontoen, og det skal ske gennem hårdt arbejde.

Efter nederlaget mod AGF skal Hobro-spillerne op på hesten igen, når der på søndag er lokalopgør ude mod Randers FC. I ugens løb har der efter mandagens nederlag været fokus at få smil og glæde frem blandt spillertruppen, og på træningsbanen har der været fokus på opspillet, fortæller Rasmus Minor Petersen.
 
- Vi har haft fokus på at få smil og glæde frem, og så har vi kigget på vores opspil især. Men nu skal vi sku ud og have tre point, og det skal vi få ved at arbejde sindssygt hårdt for hinanden, siger Rasmus Minor.

- Superligaen er en tæt række, og man skal være der på dagen og bringe den energi, det kræver. Det kan godt være, Randers befinder sig længere nede i tabellen end os, men vi skal have respekt for dem, for ellers taber vi.
 
- Jeg tror Randers kommer ud for fuld smadder. De skal vende deres stime hurtigst muligt, og jeg forventer, de kommer med et aggressivt pres og vil ud og give den en skalle på deres hjemmebane. Så vi skal respektere Randers, men stadig have fokus på vores eget spil, lyder det fra forsvarsklippen.
 
(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Hobro IK’s kamp mod AGF i mandags var en tæt affære, hvor begge mandskaber stod kompakt på banen og spillede relativt risikofrit. Det kampbillede kan sagtens gentage sig på søndag, vurderer den store midtstopper.
 
- Det kan sagtens blive sådan en kamp igen. Vi vil rigtig gerne spille god fodbold, og det synes vi er en del af vores DNA, men det kan være svært at udføre med banerne på denne årstid. Vi sætter også en kæmpe ære i at forsvare og stå godt i vores organisation, og jeg håber, vi kan kombinere de ting til kampen på søndag, lyder det fra Rasmus Minor.
 
Der er kampstart ude mod Randers FC på søndag klokken 14.00.

Tilbage til oversigten