Minor: Vi skal være bedre med bolden

I seneste Superliga-opgør fik Hobro IK tilkæmpet sig et point mod Vendsyssel FF, da Pål Kirkevold udlignede til 3-3 dybt inde i dommerens tillægstid. Moralen er på plads hos Hobro-mandskabet, men der er også plads til forbedringer, mener Rasmus Minor.
 
- Stemningen har været okay, men samtidig har vi også været bevidste om, at der er nogle ting, vi kan gøre bedre, og som vi skal gøre bedre, hvis vi skal slå et hold som AaB - og også gerne Randers FC og Vendsyssel FF senere. Så selvfølgelig var det pissefedt at få 3-3, og moralen, og det der med ikke at give op til sidst, den er der. Men samtidig er vi også klar over, at der er nogle ting, der skal forbedres, siger Rasmus Minor.
 
- Jeg synes, vi skal være bedre på bolden. Vi er et ganske fint spillende fodboldhold, og vi skal turde at spille, fordi det er for hårdt at skulle forsvare sig og forvente, at vores to angribere skal kunne holde fast i bolden. Så lidt mere kølighed og lidt mere ro i kuglen, synes jeg.
 
 

På søndag gælder det AaB på DS Arena, og her har Hobro-spillerne en lille revanche til gode efter 1-1-opgøret i Aalborg for en måned siden, mener Hobro IK's nummer 24.
 
- Jamen jeg forventer samme indstilling, og så forventer jeg, at vi er bedre på kuglen. Selvom vi fik 1-1 oppe i AaB for nogle uger siden, så synes jeg, vi har en lille revanche til gode. Så jeg glæder mig sindssygt meget til at vise dem, hvor meget vi har udviklet os siden, slutter Rasmus Minor.
 
Søndagens opgør mod AaB spilles på DS Arena klokken 12.00. Billetter til opgøret kan købes i vores online billetshop.

Børn under 16 år kan få gratis adgang til hjemmebanesektionen ved at hente et gratis elektronisk sæsonkort i Hobro IK-appen.

Tilbage til oversigten