Mistrati: 3 point er vores eneste prioritet
Mandag 2. påskedag får Hobro IK besøg af Vendsyssel FF på DS Arena. Det er et opgør, der skal vindes, fastslår Vito Hammershøy-Mistrati.
 
- Ja, der er ikke så meget at rafle om. Vi skal vinde. Det er lang tid siden, vi har vundet, så det er den højeste prioritet. Faktisk er det vores eneste prioritet, lyder det fra Vito Hammershøy-Mistrati.
 
- Vi skal blive ved, som vi har gjort i de seneste kampe. Vi har spillet mod AaB og mod Randers FC to gange, hvor tingene lige så godt kunne have gået vores vej, og det har vi også snakket om. Selvfølgelig er det dårligt af os, men vi har også været uheldige, og marginalerne har ikke lige været på vores side, synes jeg.
 
- De (Vendsyssel FF, red.) er en svær størrelse. De har ikke spillere, som har spillet hele sæsonen. Der bliver skiftet meget ud, så man ved ikke helt, hvad de kommer med, men i de seneste kampe synes jeg, de har set gode ud. Vi havde det jo også svært imod dem, da vi spillede 3-3, men jeg synes, de er til at tale med, hvis vi spiller op til et nogenlunde niveau, siger Hobro IK’s nummer 7.
 

Der er kampstart mod Vendsyssel FF kl. 12.00 i morgen på DS Arena. Billetter til opgøret kan købes online via shop.hikfodbold.dk.

Børn under 16 år kan få gratis adgang til DS Arena ved at hente et gratis elektronisk sæsonkort i Hobro IK-app’en.
  

Tilbage til oversigten