M.P. inden AaB-opgør: Skal være koncentrerede og kyniske i begge felter


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


I søndags var Hobro IK længe foran 1-0 på udebane mod F.C. København, men Hobro-mandskabet måtte trods en opløftende præstation alligevel rejse fra hovedstaden uden point. Mikkel Mejlstrup Pedersen håber, at holdet kan tage de gode takter fra kampen i København samt lidt mere kynisme og koncentration med til søndagens udebaneopgør mod AaB.
 
- Man har da været skuffet over resultatet mod FCK, men samtidig har der været en positiv stemning, da vi føler, at vi langt hen ad vejen leverede en god indsats, som vi kan tage med og bygge videre på, siger Mikkel M.P., der forventer et svært opgør i Aalborg søndag aften.
 
- Det bliver en svær kamp for os mod AaB. Vi ved, hvordan de gerne vil spille, og hvad de er gode til, men det ændrer ikke på, at det bliver en svær kamp. Det er altid svært at spille mod AaB i Aalborg, siger M.P. og sætter ord på, hvad der kræves for at få et godt resultat mod aalborgenserne.
 
- Det kræver i hvert fald samme indsats som mod FCK i søndags, og så skal vi være lidt mere koncentrerede og kyniske i begge felter, end vi var i søndags. Så er det klart, at det selvfølgelig også er vigtigt for os at få lukket ned for AaB's offensive profiler.
 
 
Et nordjysk opgør mod AaB er altid lidt specielt, fortæller Mikkel M.P., der er født og opvokset i Hobro.
 
- Det er altid specielt at møde AaB. Man glæder sig altid, og der plejer at komme mange tilskuere på stadion.

Vil du være en af de tilskuere, som støtter Hobro IK i søndagens kamp i Aalborg, så kan billetten købes via billet.aabsport.dk.
 

Tilbage til oversigten