M.P. om FCM-kamp: Vi skal være kyniske

Søndag klokken 16.00 gælder det FC Midtjylland på udebane for Hobro IK. Midtbanespilleren Mikkel Mejlstrup Pedersen forventer en svær kamp.
 
- Det bliver en rigtig, rigtig svær kamp, det ved vi. Vi har ikke de bedste minder derovre, så vi skal gå til den, og vi skal spille friskt, fordi det bliver en rigtig, rigtig svær kamp, siger Mikkel M.P.
 
- Vi skal være gode i begge ender, vi skal være kyniske, og så skal vi være gode til at stå imod det pres, som vi ved, de kommer med på deres hjemmebane. Omvendt skal vi også turde at spille med bolden og gøre det, vi er gode til, understreger Mikkel M.P.

  
23-årige Mikkel Mejlstrup Pedersen har fået fuld spilletid i sæsonens første fem kampe i 3F Superligaen, og det glæder han sig over. Om det kan kaldes et gennembrud, er han ikke helt sikker på.
 
- Jeg ved ikke, hvornår man taler om et gennembrud, eller hvornår man ikke gør. Men jeg spiller fast nu, og det er jeg glad for, og det bliver jeg ved med at kæmpe for hver dag til træning, hvor jeg arbejder for at blive bedre, lyder det fra midtbanespilleren, der overordnet har været tilfreds med sine egne præstationer.
 
- Det har været okay. Jeg har været fint tilfreds i nogle kampe, og i nogle kampe er der selvfølgelig nogle forbedringsmuligheder, vil jeg sige. Så overordnet set er jeg godt tilfreds, slutter Mikkel M.P.
 
Søndagens udekamp mod FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 16.00. Billetter til kampen kan købes via billetsalg.fcm.dk

Tilbage til oversigten