Nederlag i Sydbank Pokalen til Vejle B

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
Onsdag aften var der Champions League bold... pokalbold på DS Arena hvor 3F Superliga-mandskabet fra Vejle var på besøg. Adrian Kappenbergers målmandsdragt er ret iøjnefaldende i forvejen, men onsdag aften var det kun sikkerhedsvagternes veste der overgik Kappenbergers dragt.

Tilbage i startopstillingen var Christian Cappis, der efter otte minutter havde et hjørnespark. Med hans lækre venstre pote skruede han bolden tæt ind under mål, hvor Hugo Andersson fik dirigeret den på overlæggeren med låget. I de fire følgende minutter kom der to kvalificerede chancer til Hobro IK, da Vejles venstre side havde åbent hus. Afslutningerne førte dog ikke til det store.

I sidste hjemmekamp mod Skive IK var det også i modstanderens venstre side, hvor de fleste chancer til hjemmeholdet opstod. Her var det Deedson der drev gæk med backen, mens Cappis og M.P skiftedes til at gøre det mod Vejles venstre back.

Vi skulle frem til det 24 minut, før Vejle kunne etablere et angreb rundt om Hobro IK’s felt. En aflevering uden adresse og retning mod Bøge, smuttede under foden på Bøge og ud til Vejles Dwamene. Kantspilleren lagde den fladt ind til Montiel der køligt kunne dirigere den ind bag Kappenberger.

Med 10 minutter til pausen viste Cappis sin alsidighed frem, da han slog endnu et hjørnespark ind med venstre og kort efter et fladt og perfekt indlæg med højre. Bolden blev desværre clearet væk i en glidende tackling af en Vejle-spiller.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
Dagens dommer Jacob Kehlet fløjtede til pause, ved 0-1 stillingen.

PAUSE

Til 2.halvlegs start havde Peter Sørensen fortaget tre udskiftninger. Ud gik Cappis, M.P og Salquist. Ind kom Maarouf, Hørby og Haarup.

Med udskiftningen af Salquist rykkede Bøge ind i midterforsvaret og Haarup på højre back. Efter 49 minutter kom netop Haarup desværre i negativ fokus, da Vejle bragte sig på 0-2. Et indlæg fra højre mod venstre endte et hoved over Haarup, hvor en Vejle-spilller kunne heade den på tværs til Montiel der scorede endnu en gang.

Amel Mujanic har givet et friskt pust på den centrale midtbane, med hans små vendinger og gode afleveringer. Netop dette fik vi en bid af efter 53 minutter, da han vendte på en 25 øre mellem to modstandere og sendte bolden i dybden til Hvilsom.
Alle tilskuere rejste sig på DS Arena, men en ellers skarp Mads Hvilsom overplacerede sit skud og ramte ved siden af mål. En rigtig god aktion fra Mujanic og godt timet løb fra Hvilsom.

(Foto: Dannie Rosenkrantz)

Da stadionuret rundede de 65 minutter, gav Brix-Damborg et eksempel på hans indre Andrea Pirlo. Med endnu et flot dybdeløb fra Hvilsom, skabte han plads til Tjørnelund ned ad venstre side, hvor Brix-Damborg fra egen halvdel af banen ramte Tjørnelund lige i sokken. “Tjørne” lagde den til rette for Mujanic der lagde en god bold over i bagrummet til Haarup, der forsøgte at heade den ned for fødderne af Baun. Bolden nåede bare ikke frem til Baun og chancen løb ud i sandet.

Lidt imod spillets udvikling var det Vejle der kom på 0-3. En hurtig omstilling endte for fødderne af Montano Dahl på kanten af feltet og angriberen havde egentlig retning ud af banen, men med et flot og tørt huk hamrede han kuglen ind til 0-3 efter 72 minutter.
Efterfølgende blev Tjørnelund skiftet ud til fordel for Frederik Elkær.

Med den scoring var det som, at spillere og publikum indså at deres sengetid kom nærmere og nærmere og kampen gik lige så stille i dvale. Vejle B blev endestationen for Hobro IK i Sydbank Pokalen, som tager syd på med en sikker 0-3 sejr i bagagen. 

På grund af landsholdspause skal vi vente 10 dage, før vi igen får fodbold på DS Arena. Næste kamp er mod HB Køge lørdag den 17. oktober klokken 15.00.
 
Kampfakta
 
Mål:
25’ 0-1 Diego Montiel, Vejle B
49’ 0-2 Diego Montiel, Vejle B
72’ 0-3 Leonel Montano Dahl, Vejle B
Opstilling Hobro IK:
Adrian Kappenberger – Jesper Bøge, Hugo Andersson, Tobias Salquist, Jacob Tjørnelund - Jonas Brix-Damborg, Amel Mujanic, Christian Cappis – Mads Hvilsom, Alexander Baun, Mikkel M.P Pedersen
 
Udskiftninger:
46. Ud: Christian Cappis – Ind: Christian Hørby
46. Ud: Mikkel M.P Pedersen – Ind: Mostafa Maher Maarouf
72. Ud: Jacob Tjørnelund - Ind: Frederik Elkær
80. Ud: Mads Hvilsom – Ind: Frederik Brandt Jørgensen
Ubenyttede spillere:
Jacob Samnik og Mads Freundlich
 
Advarsler:
 
Tilskuertal:
 380

Dommer:
Jacob Kehlet

Tilbage til oversigten