Nulløsning i testkamp mod FC Fredericia

Hobro IK spillede fredag middag testkamp mod FC Fredericia, hvor holdet fra Mariagerfjord måtte nøjes med 0-0 efter en kamp med chancer til begge mandskaber.
 
På en solbeskinnet fredag middag spillede Hobro IK på DS Arena den anden testkamp i sæsonopstarten, da holdet mødte den tidligere Hobro-træner Jonas Dals FC Fredericia fra NordicBet Ligaen.
 
Det var en stille start, hvor ingen af holdene for alvor fik presset modstanderens mål. Spillet gik frem og tilbage, og der var ikke meget flow i spillet. Derfor var det også først efter et kvarters tid, at det første skud mål blev sendt afsted mod mål, men forsøget fra FC Fredericia var et svagt et af slagsen, som Jesper Rask med lethed samlede op.
 
Den første store chance til Hobro IK kom først efter 18 minutters spil, hvor Pål Kirkevold efter et par flotte driblinger satte FC Fredericias forsvar af og var tæt på at finde en fri Mads Hvilsom inde foran mål. I stedet passerede bolden igennem feltet og endte til sidst hos Jesper Bøge, som udenfor feltet fik et godt træf på bolden, men skuddet sneg sig tæt forbi målet.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Ti minutter senere var det den hjemvendte angriber Mads Hvilsom, som var tæt på at kunne sende Hobro-mandskabet i front. Efter en stikning i dybden var han kommet frem til en god mulighed, men han blev presset lige i skudøjeblikket, og bolden røg derfor et stykke forbi målet.
 
Resten af første halvleg var en ensidig affære, hvor mandskabet fra Mariagerfjord kom frem til flere chancer, men den sidste skarphed manglede i enten afleveringerne eller afslutningerne. Dommeren fløjtede derfor til pause efter en første halvleg, hvor Peter Sørensens tropper havde overtaget i kampen, men scoringerne var udeblevet.
 


(Foto: Dannie Rosenkrantz)

 

Jævnbyrdig affære endte med nulløsning
I starten af anden halvleg begyndte FC Fredericia at slå igen. Først med et frispark tæt forbi mål, og herefter med kampens hidtil største chance, hvor gæsterne på et hovedstød var millimeter fra at tage føringen. De måtte til hobrogensernes held se deres forsøg prelle af på stolpen, hvorefter Hobro-forsvaret fik taget sig af den farlige situation.
 
Efter en turbulent periode mod de gulklædtes mål begyndte Peter Sørensens tropper igen at finde sig til rette i opgøret. Tempoet i spillet faldt, og bolden blev flyttet frem og tilbage uden nogen af holdene kunne kvittere med en scoring på trods af et par optrin til nogle chancer.
 
På trods af at Hobro-mandskabet havde fået mere kontrol over kampen, så var det alligevel tæt på, at FC Fredericia fik foræret et mål, da Jonas Brix-Damborg mistede bolden tæt foran mål. På heroisk vis fik den nye lejesvend Anel Ahmedhodzic dog kastet sig ind foran skuddet og fik blokeret den store chance til gæsterne.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Herefter var det igen meget jævnbyrdigt, og der faldt et par chancer til hvert hold. Jesper Rask fik reddet gæsternes forsøg, hvorefter Edgar Babayan, der var helt fri på en stikning, ikke fik ordentlig ram på bolden i skudøjeblikket og i stedet blev tacklet. Stillingen var derfor stadig 0-0 efter 75 minutter.
 
Fem minutter før tid fik Peter Sørensens tropper en gylden mulighed for at tage sejren, da Mathias Haarup kom højest på et hjørnespark. Han headede bolden hårdt mod mål, men desværre for Hobro-mandskabet sneg kuglen sig snævert forbi målet.
 
Da der ikke var nogen af holdene, der kunne få puttet bolden ind i målet, så endte affæren 0-0. Testkampen var den sidste for Hobro IK, inden det går løs i 3F Superligaen mod AGF mandag den 15. juli.
 
 
 
Kampfakta:
Hobro IK 0-0 FC Fredericia (0-0)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Jacob Tjørnelund
Jonas Brix-Damborg – Mikkel M.P.
Mads Hvilsom - Edgar Babayan - Oliver Thychosen
Pål Alexander Kirkevold
 
Udskiftninger:
Ud: Mads Hvilsom - Ind: Emmanuel Sabbi (45. min.)
Ud: Rasmus Minor - Ind: Mathias Haarup (56. min.)
Ud: Oliver Thychosen - Ind: Oliver Markoutz (Gæstespilleren) (61. min.)
Ud: Jonas Brix-Damborg - Ind: Christian Cappis (73. min.)
Ud: Pål Alexander Kirkevold - Ind: Julian Kristoffersen (73. min.)
Ud: Jacob Tjørnelund - Ind: Nicholas Gotfredsen (84. min.)
 

Tilbage til oversigten