Ny fankoordinator i Hobro IK

Hobro IK har tilknyttet 26-årige Mathias Rosendal, der fremadrettet vil fungere som SLO/fankoordinator i klubben. I det seneste halve år har Mathias været i praktik i Hobro IK i forbindelse med sin uddannelse i Sports Management, som han færdiggjorde midt i januar. I praktikperioden havde han primært fokus på aktivering klubbens sponsorer og tilskuere i forbindelse med kampene på DS Arena, og dette vil han fortsætte med fremadrettet.
 
- Igennem min tid her i klubben har jeg oplevet et stærkt sammenhold på og uden for banen, men jeg har også oplevet, at man i Hobro IK har manglet det her bindeled mellem klubben og de trofaste tilskuere, og det er netop det bindeled, som jeg vil forsøge at være, forklarer Mathias Rosendal.
 
Som fankoordinator vil Mathias være til stede til alle kampe på DS Arena og til størstedelen af kampene på udebane. Op til kampene og i hverdagen vil han agere bindeled mellem fansene, klubben samt modstanderholdene.
 
- Det er mit ønske at vi her i Hobro IK kan opbygge et stærkere fanmiljø, hvor der skal være mere fokus på at imødekomme fansenes ønsker og behov. Som første skridt på vejen mod dette har vi indført en ny ”fansektion” på DS Arena, hvor der er blevet lavet et nyt afsnit af ståpladser på Jutlander Bank Tribunen, som er forbeholdt de mere aktive fans.


Den øverste del af sektion A på Jutlander Bank Tribunen er hen over vinteren blevet omdannet til ståpladser. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

- Jeg vil altid stå til rådighed for en god dialog med klubbens fans, og man er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis man har spørgsmål eller ønsker. Det er mit ønske, at vi sammen kan skabe en positiv fankultur omkring klubben. En fankultur, som forhåbentligt kan være med til at give spillerne på banen et par ekstra procenter, som kan være med til at sikre flere point, slutter Mathias Rosendal.
 
 
Vil man i dialog med Mathias Rosendal, så kan han kontaktes via:
Mobil: +45 28 90 69 63
Mail: mr@hikfodbold.dk
 

Tilbage til oversigten