Ny fysioterapeut på fuld tid i Hobro IK

Hobro IK udvider fra næste sæson samarbejdet med BeneFiT Hobro, således at en ny fysioterapeut bliver tilknyttet klubben på fuld tid. Fra den 1. juli bliver klubbens fysioterapeut 51-årige Henrik Bøgvad, som tidligere har været ansat i bl.a. AaB og Fortuna Hjørring.
 
Fra næste sæson opruster Hobro IK i sundhedssektoren, da der fremover ansættes en ny fysioterapeut på fuld tid. Det sker gennem et udvidet samarbejde med BeneFiT Hobro, som stiller en erfaren specialist til rådighed for klubben fra den 1. juli.
 
Klubbens nye fysioterapeut bliver 51-årige Henrik Bøgvad, som har stor erfaring med den idrætsfysioterapeutiske verden gennem 15 år som fysioterapeut i AaB. Derudover har han tidligere været tilknyttet som fysioterapeut hos Fortuna Hjørring.
 
”Vi har haft et ønske om at få tilknyttet en fysioterapeut på fuld tid, så vi kan tilbyde endnu bedre behandlingsmuligheder til vores spillere. Så vi glæder os over, at det fra næste sæson bliver en realitet gennem et nyt udvidet samarbejde med BeneFiT Hobro,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Hos BeneFiT Hobro glæder man sig over det udvidede samarbejde med Hobro IK, hvor man øger det sponsorat, som man i forvejen havde i klubben.
 
”Som alle i Hobro følger vi hos BeneFiT Hobro levende med i kommunens fodboldflagskib – Hobro IK. Derfor er det også med både stolthed, glæde og ydmyghed, at vi nu ser frem til at blive en del af holdet. Med fysioterapeut Henrik Bøgvad har vi plukket fra allerøverste hylde inden for idrætsfysioterapien og med et solidt back-up fra BeneFiT Hobro, vil klubben få sit ønske om en sundhedssektor på fuld tid opfyldt. Vi glæder os til samarbejdet og opfatter det som et skulderklap, at der er blevet kigget vores vej, ” udtaler Preben Weller, som er indehaver af BeneFiT Hobro.
 
Førsteholdets kommende fysioterapeut ser frem til at komme i gang med arbejdet i Hobro IK, hvor han allerede har et godt kendskab til cheftræner, Thomas Thomasberg. Da Thomas Thomasberg var aktiv som spiller i AaB, var det nemlig Henrik Bøgvad, som var fysioterapeut i klubben.

”Jeg glæder mig til og er meget spændt på at arbejde med elitefodbold igen. Selvom jeg i dag har et job, som jeg er utrolig glad for, så må jeg erkende, at det ligger i mit DNA at arbejde med eliteidrætsfolk. Den utrolige ærgerrighed, som eliteidrætsfolk har, synes jeg er rigtig spændende at arbejde med,” fortæller Henrik Bøgvad.
 
Den nye aftale med BeneFiT Hobro betyder også, at Hobro IK ved sæsonens udgang tager afsked med sundhedschef Casper Gustavsen. Fra klubbens side skal der lyde en stor tak for indsatsen og for rigtig godt samarbejde.


PRESSEMEDDELELSE (27-04-2017)

Tilbage til oversigten