Ny Superliga-sæson kan sikres mod Silkeborg

Der er uhyre vigtige point på spil, når Hobro IK i mandagens kamp tager imod Silkeborg IF på DS Arena. Får de gulklædte tre point i morgen, sikres der således endegyldigt en ny sæson i Alka Superligaen.
 
Efter sejren over FC Helsingør i sidste weekend står Hobro-mandskabet over for to opgør mod deres direkte konkurrent om en plads i top-2, Silkeborg IF, som inden morgendagens opgør er syv point efter Hobro IK i stillingen.
 
Gæsterne er derfor under stort pres, inden de to indbyrdes opgør mandag og torsdag i næste uge, og en sejr over Silkeborg IF på DS Arena i morgen kan derfor være afgørende i forhold til at sikre overlevelse i Alka Superligaen for Thomas Thomasbergs tropper.
 

I sidste måned gæstede Silkeborg IF senest DS Arena og der endte kampen 1-1. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Truppen til morgendagens opgør er som følger.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
7. Vito Hammershøy-Mistrati
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
23. Emmanuel Sabbi
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
80. Quincy Antipas
 
 
Frans Putros, som blev udvist i Helsingør, er ude med karantæne og kommer derfor ikke i aktion mod sin tidligere klub i morgen. Til gengæld er Jesper Bøge igen skadesfri og er med i morgendagens trup.
 
Kampen i morgen spilles på DS Arena klokken 19.00. Har man ikke mulighed for at se kampen fra tribunerne, så kan den ses på TV3 Sport og Viaplay.dk med optakt fra klokken 18.15.

Tilbage til oversigten