Ny trænerkonstellation for kommende u15 hold

Allerede i februar måned, da daværende cheftræner, Jan Carøe fortalte, at han gerne ville nedtrappe pga. sin civile jobsituation, var vi på udkig efter en cheftræner. Vi var dog sent ude, men heldigvis fik vi Morten Bach til at tage tjansen indtil sommerferien. Det har han sammen med resten af teamet klaret flot og derfor er vi også meget godt tilfredse med, at Morten vil fortsætte som assistent træner og at Jan Carøe vil fortsætte som holdleder for årgangen.

De to får selskab af Rene Flou, der skal agere cheftræner. Rene har en B-licens og skal efter planen starte på A - uddannelsen i 2015. Han har en bred trænererfaring fra forskellige årgange og har bl.a. haft med u15 Elite i AaB at gøre. Senest kommer han fra en cheftrænerrolle fra en af AaB's 6 talentskoler i Nordjylland, nemlig Frederikshavn afdelingen.

Vi er meget glade for at kunne tilknytte en kapacitet som Rene Flou, og han skal gennem sin erfaring fra AaB, sammen med vi andre, være med til at flytte både spillere, andre trænere og ungdomsafdelingen generelt. Vi er også af den opfattelse og tro, at vi gennem tilknytning af dygtige trænere med nyt syn på tingene, forbedrer, ikke kun de bedste ungdomsspillere i klubben, men også bredden. 

Rene skal have et stort ansvar i Talent Træningen for u13-u15 spillerne, ligesom han ved siden af cheftrænerrollen på u15, skal vejlede og inspirere andre trænere gennem inspirationsaftener, hvor der vil være et specifikt træningsemne på dagsordenen. 

Den kommende u15 årgang har et samarbejde med vores gode nabo, IK Rosendal, på denne årgang og holdet kaldes for Team Hobro.

Ungdomsudvalget og undertegnede glæder os til samarbejdet med Rene, så et varmt velkommen til vores klub, HIK, til Rene:-)


Tilbage til oversigten