nyheder fra U12 Piger Fyrkat Q

FYRKAT Q vs ASSENTOFT

 
Onsdag den 29. Maj skulle U12 Pige A holdet igen i aktion. Denne gang på hjemmebane på Valsgård Stadion mod Assentoft. 
 
Rygterne sagde inden kampen at Assentoft kom som ubesejrede fra den anden pulje inden ombrydning, dog havde vi stiftet bekendtskab med dem til Elro Cup i Hadsund, hvor det ene af 2 lige stærke hold besejrede dem sikkert. 
 
Som vanligt lagde pigerne ud med lidt manglende kvalitet i pasninger, og derfor blev det en lidt rodet start på kampen, dog med Fyrkat pigerne som dominerende. Carla Sveistrup startede kampen på bænken efter hendes skade, men ca halvvejs i 1. Halvleg blev hun skiftet ind og hendes hurtighed og pågåenhed var tydeligvis uventet for modstanderen, for kort efter hendes indtræden lavede hun efter en solopræstation et godt mål, uden chance for modstandernes målmand. Pludselig får vi et frispark udenfor modstandernes straffesparksfelt. Jasmin sparker som altid og scorer sikkert uden chance for målmanden. Denne stilling holder til pausen efter en halvleg, hvor 
 
2. Halvleg startede som 1.Halvleg sluttede. Fyrkat pigerne mest på bolden, men med manglende kvalitet og held på den sidste del af banen. Assentoft blev en smule farligere, men Freja Dahl og forsvaret klarede ærterne i fællesskab. Midtvejs i 2.Halvleg får Maria Thygesen bolden på midten af banen. Efter en solopræstation af en anden verden, hvor hun afdribler 3-4 forsvarsspillere, scorer hun sikkert et kongemål. Der sker herefter ikke flere nævneværdige ting i kampen og en sikker 3-0 sejr til pigerne var fuldt fortjent.
 
Holdet på dagen bestod af: Freja Dahl, Agnethe Nielsen, Jasmin Bertelsen Jensen, Malou Mikkelsen, Kirstine Lyngberg, Merle Wie, Signe Leth, Maria Thygesen, Carla Sveistrup, Carla Domino og Natasia Pedersen.

Lyseng vs Fyrkat Q

 
Onsdag den 12. Juni skulle pigerne igen i kamp. Denne gang i Lyseng, som tidligere fortalt, er vores klart hårdeste konkurrent, og har et virkelig stærkt hold. Måske det bedste herhjemme på årgangen. Vi spiller som regel tætte opgør mod dem, hvilket en del uafgjorte resultater også vidner om. Endnu engang glimrede undertegnede ved mit fravær, men Uffe Emblem Lyngberg har lavet et godt sekretær forarbejde, således jeg kan lave et nogenlunde fyldestgørende referat.
 
Som vanligt startede Lyseng med at ligge deres høje pres med 3 angribere og lidt ærgerligt giver det pote allerede efter 7 minutter, hvor de bringer sig foran med 1-0. Men efter sigende begynder vi herefter at spille rigtig godt. Pasningerne flyder, der er god bevægelse og i det hele taget gode takter fra pigerne og vi udligner allerede få minutter senere til 1-1. I den efterfølgende periode spiller begge hold god fodbold, men desværre får vi ikke rigtig slutprodukt ud af vores anstrengelser, og desværre scorer Lyseng 2 mål til sidst i 1. Halvleg og går til pause foran med 3-1.
 
Det var selvfølgelig en spand koldt vand i hovedet på pigerne, som ellers havde spillet en god kamp. Desværre fortsatte tendensen i 2. Halvleg og med 2 hurtige mål bringer Lyseng sig foran med 5-1. Så troede de fleste nok at kampen var afgjort, men åbenbart ikke Fyrkat Q pigerne, som i perioden herefter viser fantastisk moral og i løbet af 7 minutter midt i halvlegen scorer vi 3 kasser, og kampen er nu igen helt åben. Desværre mangler den sidste skarphed til sidst i kampen og udligningen udebliver og kampen ender 5-4 til Lyseng, men igen et tæt og velspillet opgør mellem 2 hold, som virkelig står godt til hinanden. Tydeligt at begge hold profiterer af, at det er i disse kampe at de virkelig får modstand.
 
Holdet på dagen var Freja Dahl, Merle Wie, Natasia Pedersen, Malou Mikkelsen, Carla Domino, Carla Sveistrup, Signe Leth, Jasmin Bertelsen Jensen, Kirstine Lyngberg, Cecilie Lund og Agnethe Nielsen, og målscorerne var Merle Wie, Signe og Jasmin 2 stk. Allerede søndag den 16. Juni skal pigerne i kamp igen. Denne gang i Silkeborg, hvor et afbudsramt hold giver plads til et par nye mulige debutanter. Spændende….
 

Tilbage til oversigten