OB gæster DS Arena

I morgen lørdag er det atter tid til Superliga-bold på DS Arena, når OB kommer besøg.

OB var Hobro IK's første modstander nogensinde i Alka Superligaen. Dengang vandt de gulklædte en flot sejr på 1-2 i Odense, hvor man senere på sæsonen fyrede Troels Bech, og erstattede ham med Hobros nuværende træner, Ove Pedersen. Udover Hobros cheftræner har også Hans Henrik Andreasen en fortid i Ådalen, hvor han spillede fra år 2007 til 2013.

Sidste opgør mellem de to mandskaber ligger tilbage i midten af juli, hvor Hobro gæstede TRE-FOR Park med et 3-0-nederlag til følge. Siden da har OB etableret sig i midten af tabellen, hvor man inden weekendens kampe befinder sig på sjettepladsen.

Foto: Dannie Rosenkrantz

Til opgøret har trænerteamet udtaget følgende trup.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Rasmus Lynge Christensen
8. Tidiane Sane
9. Pål Kirkevold
10. Mayron George
11. Mads Jessen
12. Jonas Brix-Damborg
14. Thomas Hansen
15. Tanaka Chinyahara
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup
18. Michael Christensen
19. Anders Bak Holvad
21. Wilfried Domoraud
22. Jung-Bin Park
23. Babajide Ogunbiyi
25. Kasper Povlsen
26. Martin Mikkelsen
27. Gökcan Kaya
80. Quincy Antipas

I tre ud af fire indbyrdes kampe i Alka Superligaen mellem Hobro og OB har begge mandskaber scoret. Tror du også, det bliver tilfældet i morgen, belønner Bet25 dig med odds 1.80.

Der er kampstart på DS Arena klokken 16:00. Er man forhindret i at møde op på stadion og bakke op om hjemmeholdet, kan kampen dog også ses på TV3 Sport 1 med optakt fra klokken 15:30. Naturligvis kan du også følge med i opgøret på Hobro IK's officielle Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat.


Tilbage til oversigten