U15-1 udnyttede ikke store chancer og tabte

U15-1 - Hjørring IF 0-2 (0-0)

Hvis man ikke får scoret, når man skaber chancerne, så er der en mulighed for, at man bliver straffet senere i kampen.
Den gamle sandhed om fodboldkampe måtte U15-1 sande, da de lørdag mødte Hjørring IF på kunstgræsbanen i Hobro.

I de første 20 minutter havde Hobro to meget store chancer til at bringe sig foran, og Hjørring måtte være glade for deres målmand, som havde store redninger.
Hobro havde flere andre muligheder for at score, men de sidste præcise afleveringer sad ikke som de skulle for at omdanne chancerne til mål.

Hjørring satte sig efterhånden mere på kampen. De dominerede fysisk midt på banen og satte sig på spillet og pressede Hobro bagud på banen.
Første halvleg endte uden mål.

I anden halvleg var det Hjørring, som fortsatte med at have bolden mest.
Det var ikke de store chancer, som de kom frem til. Hobro lurede på omstillinger, men ikke så tydeligt som i første halvleg.
Efter 10 minutter i anden halvleg fik Hjørring scoret til 1-0 efter et indlæg fra venstre, som blev headet i nettet.

I de sidste 10 minutter blev kampen mere intens. Begge hold fik udvist en spiller i 10 minutter efter et sammenstød midt på banen.

I denne periode pressede Hobro voldsomt på for at udligne, og da en tilbagelægning til Hjørring-målmanden blev for kort og blev opsnappet af Frederik R., som var blevet rykket frem i angrebet, lignede det en udligning.
Men igen kom Hjørring-målmanden i vejen, da han kom hurtigt ud af sit mål.

Hjørring fik endnu en spiller ud efter endnu en advarsel, og de sidste minutter var hektiske med mange tilfældigheder i Hjørring-feltet, men bolden kom aldrig i mål.

Dybt inde i overtiden fik Hjørring clearet et hjørnespark, og en af deres forreste spillere løb hele vejen i venstre side ned mod Hobro-målet og fik lukket kampen til 0-2

Næste kamp for U15-1 er pokalkvartfinalen mod AC Horsens på onsdag den 19. april på DS Arena.I I forbindelse med kampen blev der taget nye billeder.
Holdbillede i stor størrelse kan ses her
Spillerbilleder kan ses her

Tilbage til oversigten