Olsen: Bliver dejligt at spille foran vores fans igen

I morgen aften klokken 19.00 spilles der igen Alka Superliga-fodbold i Mariagerfjord, når Hobro IK hjemme tager imod AGF. Siden Hobro-spillerne mødte ind til årets første træning i starten af januar, har de forberedt sig på morgendagens forårspremiere, og erfarne Danny Olsen glæder sig rigtig meget til at spille om point og til at spille foran fansene igen.
 
- Jeg glæder mig rigtig meget til kampen. Det har faktisk ikke været en så lang opstart, men den har været intens. Der har været en masse hård træning, og nu kommer det til at bære lidt frugt med at komme ud og spille nogle kampe, der tæller om noget, siger Danny Olsen.
 
- Jeg synes vi er helt klar. Der er rigtig mange, der har budt sig til, og vi har haft en god opstart. Så det bliver rigtig dejligt at komme ud på banen igen og komme ud og spille foran vores fans.
 
Danny Olsen skiftede i sommers til Hobro IK fra netop AGF, og kendskabet til morgendagens modstander er derfor godt.
 
- AGF er et power-hold med rigtig mange gode spillere. De er selvfølgelig begyndt at spille lidt anderledes med David som cheftræner, men de har et godt hold hele vejen rundt, og så har de nogle individuelle spillere, som kan gøre ondt på alle hold, lyder det fra midtbanespilleren.


Hør hele interviewet med Danny Olsen i videoen her.

 

Tilbage til oversigten