Onur Albayrak og Martin S. Jensen stopper i Hobro IK

Hobro IK tager afsked med 21-årige Onur Albayrak, der ikke får forlænget den aftale, som udløber til nytår. Den tidligere Randers-spiller er noteret for en enkelt pokalkamp i denne sæson, og det er den manglende spilletid, der er årsagen til, at aftalen ikke forlænges.
 
- Vi har været glade for at have Onur tilknyttet, men vi må også erkende, at vi ikke kan give ham den spilletid, han skal bruge for at fortsætte sin udvikling, og derfor har vi valgt at skilles til nytår. Vi ønsker at takke Onur for indsatsten i Hobro IK, og så håber jeg, at han finder en ny klub, hvor han kan få fast spilletid og fortsætte sin udvikling, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Onur Albayrak kom til Hobro IK i sommeren 2016 og er noteret for i alt otte optrædener på Hobro IK’s førstehold.
 Hobro IK tager ligeledes afsked med målmandstræner Martin S. Jensen, der har takket ja til et nyt job som skolelærer, og dermed skal Hobro IK på jagt efter en ny målmandstræner.
 
- Martin har takket ja til et nyt job, som ikke kunne forenes med målmandstrænergerningen her, og det har vi fuld respekt for. Martin skal have en stor tak for det arbejde, han har udrettet i Hobro IK, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, lyder det fra sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Martin S. Jensen startede som målmandstræner i Hobro IK i januar 2014.


Martin S. Jensen stopper som målmandstræner i Hobro IK. (Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)

Tilbage til oversigten