Opstart for Hobro IK's U12 Drenge

Da Hobro IKs U12-drenge startede sæsonen op mandag d. 14. januar, var det med en del nye ansigter både på og udenfor banen. Hele 10 nye spillere er kommet til, hvilket giver en U12-trup på 40 spillere. Det betyder, at der i dette forår er tilmeldt 3 hold i DBUs rækker. Et hold i Golden League, et hold i A-rækken og et hold i C-rækken.
Også i trænerteamet er der nye ansigter, da Kresten Emil Nielsen Mathiasen er blevet cheftræner. Kresten stod før nytår i spidsen for klubbens U13-hold, og han tager sin assistent, Jonas Vammen Jensen med sig. Derudover har trænerteamet fået tilgang af Andreas Jølstad Jensen, mens Joachim Justsen Andersen stadig er tilknyttet årgangen.
 
Selvom holdet kun har været igang i en måneds tid, så har kalenderen været godt booket op.
I futsal blev vi uofficielle nordjyske mestre. Vi vandt sikkert A-rækken og gik dermed videre til finalerunden. Finalerunden stod mellem os, Bagterp, Jetsmark og Farsø. Alle holdene skulle møde hinanden to gange, og efter de 6 kampe havde vi 6 sejre og en målscore på 23-4. Så vi endte hele 9 point foran nr. 2, Bagterp. Der er desværre ikke jysk-fynske mesterskaber i U12, det må vente til næste år.
 
Udesæsonen startede med en dobbelt træningskamp i Vejle for Golden League og A-holdet mod VBs ditto. Det resulterede i to nederlag, men det var to rigtig gode og jævnbyrdige kampe. Vejles Golden Leaguehold er blandt top-4 i Jylland, så det var rigtig flot, at vi kunne gå ned og ikke bare matche dem, men tilmed være det bedste hold i lange perioder trods et 3-4 nederlag.
DBUs A-række er den højest regionale række, så at vi kan tilmelde vores andethold i den, er ret godt gået. Det kan godt være, at vi kommer til at ligge i den tunge ende af tabellen, men træningskampen mod Vejle viste rigtig mange positive takter i især den defensive del trods nederlaget på 0-2. Den efterfølgende weekend stod det på endnu en træningskamp for A-holdet, denne gang mod BMK, som har det svært i A-rækken, men som regel er for gode til B-rækken. Denne kamp blev vundet med hele 10-0 og satte en tyk streg under den bredde, som holdet har fået.
 
Golden League har allerede spillet første turneringskamp, da vi hjemme vandt en tæt kamp mod BBB fra Odense med 1-0. Kampen bølgede frem og tilbage og undervejs reddede målmand Jacob Fjelsted et straffe, inden Daris Catak scorede kampens eneste mål. På søndag går turen til Grindsted for at spille anden turneringskamp. Sidste hold i første gruppespil er Stensballe, der kommer en tur til Hobro d. 9/3
 
Al fodbolden bliver suppleret med nogle sociale arrangementer, hvor trivselsforældrene allerede har stået for det første, da 30 drenge tilmeldte sig og startede med at spille fodtennis og fodbold i hallen, for så at spise pizza, spille FIFA, bordfodbold og bordtennis på DS Arena. Mange nye relationer bliver bygget op både på og udenfor kridtstregerne.
 
Det bliver en meget spændende årgang at følge

Tilbage til oversigten