"Optakt: Hobro indtager Farum Park"

Tidlig mandag eftermiddag ruller bolden igen, når Hobro IK tager hul på 31. Spillerunde i Alka Superligaen. Denne gang går turen over Storebælt, nærmere bestemt Farum Park, hvor F.C. Nordsjælland venter. For at få de bedst mulige forberedelser til kampen, drager Hobro-truppen til Sjælland allerede efter søndagens træningspas.
 
Her skal der følges op på den flotte sejr i Randers, hvor den vigtige sejr i lokalderbyet blev fejret på behørig vis. Men allerede mandag eftermiddag skal Hobro-spillerne tilbage i arbejdstøjet, når F.C. Nordsjælland, de tidligere danske mestre, byder indenfor på Farum Park. Netop Farum Park skiller sig en anelse ud fra de andre Superliga-stadions i Danmark, da F.C. Nordsjælland som det eneste hold spiller alle deres hjemmekampe på kunstgræs.
 
De teknisk dygtige FCN-spillere er som regel dygtige til at udnytte kunstgræsbanen på Farum Park, men holdet fra Farum er inde i en nedadgående stime: De seneste fire opgør er endt med nederlag, og ligeledes er det heller ikke blevet til sejre over Hobro i denne sæson. Så der burde være mulighed for, at Hobro-mandskabet kan tage point med hjem fra Nordsjælland i morgen.
 
Følgende spillere er af trænerteamet blev udtaget til F.C. Nordsjælland-kampen:
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Rasmus Lynge Christensen
6. Mathias Schlie
7. Rasmus Ingeman
10. Martin Thomsen
11. Mads Jessen
13. Mads Justesen
14. Thomas Hansen
15. Mikkel Thygesen
16. Dennis Høegh
17. Rune Hastrup
20. Mathias Bersang Sørensen
21. Martin Pedersen
22. Mads Hvilsom
23. Christoffer Østergaard
24. Ruben Nygaard
26. Martin Mikkelsen
90. Mikkel Beckmann 
 
Quincy Antipas og Jonas Damborg sidder fortsat ude med skader, mens Anders Egholm har karantæne. 

Du kan følge Hobros kamp mod F.C. Nordsjælland live på TV3 Sport 1 kl. 13.00 mandag eftermiddag. Optakten starter 12.30, og du kan som sædvanlig følge med, når vi opdaterer fra kampen på de sociale medier.
 
(Foto: Dannie Rosenkrantz) 

Tilbage til oversigten