Optakt: Tid til lokalderby i Randers

Pinse er ensbetydende med fodbold, hvis man spiller i Alka Superligaen. I søndags besøgte F.C. Vestsjælland DS Arena, på mandag drager til Hobro til Nordsjælland, og torsdag aften gælder det Randers F.C. på AutoC Park i et ægte lokalderby.
 
Rivalerne fra Randers har præsteret flot i sæsonen hidtil, og indtager i øjeblikket rækkens 4. Plads – 6 point over Hobro. Holder Randers deres placering i tabellen foråret ud, kan de lyseblå heste se frem til at skulle spille europæisk fodbold efter sommerferien.
 
Er torsdagens opgør på niveau med de to forrige indbyrdes møder, kan vi forvente både dramatik og flotte mål, når dommer Michael Tykgaard fløjter opgøret i gang. Seneste møde kastede hele 2 røde kort af sig, og nogen vil måske huske Martin Thomsens drømmemål på AutoC Park tilbage i juli måned. Begge opgør endte med et Hobro-nederlag, så det er tid til at tage revanche, når Randers og Hobro tørner sammen i i torsdagens lokalderby.
 
Trænerteamet har udtaget en trup bestående af følgende spillere:
 
1. Jesper Rask
2. Anders Egholm
4. Jacob Tjørnelund
5. Rasmus Lynge Christensen
6. Mathias Schlie
7. Rasmus Ingeman
10. Martin Thomsen
11. Mads Jessen
13. Mads Justesen
14. Thomas Hansen
15. Mikkel Thygesen
16. Dennis Høegh
17. Rune Hastrup
20. Mathias Bersang Sørensen
21. Martin Pedersen
22. Mads Hvilsom
24. Ruben Nygaard
26. Martin Mikkelsen
90. Mikkel Beckmann
 
Du kan følge Hobros kamp mod Randers FC direkte på TV3 Sport 1 kl. 18.00. Der er optakt fra kl. 17.00. Vi vil desuden opdatere løbende på de sociale medier før, under og efter kampen.
 
(Foto: Dannie Rosenkrantz) 

Tilbage til oversigten