Pål og Vito i karantæne mod FC Midtjylland

Det venter Hobro-mandskabet en stor mundfuld, når Jess Thorup og Alka Superligaens førerhold besøger DS Arena i morgen klokken 12.00.
 
Thomas Thomasberg står for anden kamp i træk over for en af sine tidligere arbejdsgivere, når FC Midtjylland gæster DS Arena i forårets anden hjemmekamp. Sidste søndag fik Hobro IK et point med hjem fra Randers efter en chancefattig nullert.
 
Det bliver uden tvivl en anderledes kamp denne weekend. FC Midtjylland har ikke tabt de seneste 13 kampe i Alka Superligaen, hvor af de 12 kampe er endt med en sejr til midtjyderne. En stime der begyndte tilbage i 9. spillerunde, hvor netop Hobro IK blev besejret med 5-1 på MCH Arena.

Læs også: Bøge: Bliver en stor mundfuld at få FC Midtjylland på besøg

Hjemmeholdet er omvendt inde i en periode, hvor mål og chancer ikke falder så let til mandskabet, som det var tilfældet i starten af sæsonen. For at gøre ondt værre for Thomas Thomasberg og trænerteamet må de undvære holdets topscorer, Pål Alexander Kirkevold, og midtbanekreatøren Vito Hammershøy-Mistrati, der begge er karantæneramt efter Randers-kampen.


Yaw Amankwah er tilbage i truppen efter at have siddet ude med karantæne sidste weekend. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Thomas Thomasberg har udtaget følgende trup til morgendagens opgør mod FC Midtjylland.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
 

Truppen tæller i øjeblikket 19 spillere, men skæres ned til 18 inden kampen i morgen. Mens Vito Hammershøy-Mistrati og Pål Alexander Kirkevold glider ud af truppen grundet karantæne, så er Yaw Amankwah tilbage efter at have siddet ude med karantæne i sidste weekend.
 
Kampen mod FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 12.00 i morgen på DS Arena, hvor vi håber at se en hel masse mennesker på lægterne. Er man forhindret i at se kampen på stadion, så kan den i stedet ses på TV3 Sport eller Viaplay.dk. Derudover opdateres der flittigt på Hobro IK’s profiler på de sociale medier før, under og efter kampen i morgen.

Tilbage til oversigten