Peter S.: Bliver svært mod FC Nordsjælland

Lørdag går det løs i Farum, hvor Hobro IK tørner sammen med FC Nordsjælland, og cheftræner Peter Sørensen forventer en svær kamp.
 
- Det er altid svært derovre, fordi de er så hurtige, og de er gode på bolden, og der er mange at passe på. Så det bliver svært. Det ved vi kun alt for godt, siger cheftræner Peter Sørensen.
 
- Men vi vil jo prøve alligevel at se, om vi ikke kan både følge med dem og spille forbi dem. Jeg tænker også, at selvom de er rigtig gode især med bolden, så kan vi måske også godt prøve at finde nogle områder, hvor vi kan se, de kan være sårbare, hvis vi gør det rigtigt, fortæller cheftræneren. 

 
Sæsonens første syv kampe har budt på en sejr, et nederlag og fem uafgjorte kampe. Det er godkendt, fastslår Peter Sørensen, som dog gerne vil have omsat præstationerne til endnu flere sejre.
 
- Jamen jeg tænker, at det er svært at være voldsomt utilfreds, fordi jeg synes, at den dårligste kamp vi har spillet, var den vi vandt. I de øvrige har vi spillet ret godt - godt nok til at have sejren indenfor rækkevidde, men jo ikke bedre, end at vi også kunne have tabt allesammen.
 
- Så det har været godkendt, og også mere end godkendt. Men det er jo sådan, at når resultattavlen til sidst viser et uafgjort resultat, så giver det kun et point, og det er for lidt i længden. Så vi skal prøve at se, om vi ikke kan få de overvejende gode præstationer omsat til endnu bedre resultater - nemlig sejre, slutter Peter Sørensen.
 
Der er kampstart i Farum lørdag klokken 16.00. Billetter til kampen kan købes via billet.fcn.dk.
 

 

Tilbage til oversigten