Peter S.: Gode muligheder hvis vi kan forbedre os lidt


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Hobro IK tabte det første af to playoff-opgør mod Vejle Boldklub, da de to mandskaber spillede 0-1 på DS Arena i søndags. I morgen eftermiddag venter returopgøret i Vejle, hvor mandskabet fra Mariagerfjord skal vinde for at undgå at rykke ud af Superligaen.
 
Cheftræner Peter Sørensen er optimistisk forud for søndagens vitale opgør.
 
- Vi var godt med i den første kamp, som var jævnbyrdig, men jeg erkender også, at der er en fordel til Vejle, da de vandt det første opgør. Jeg glæder mig over, at vi kun er halvvejs, og jeg synes, der er rimelighed i at sige, at vi grundet jævnbyrdigheden i den første kamp har gode muligheder, hvis vi kan forbedre bare lidt. Der er en del aspekter i spillet, som jeg tror, vi kan forbedre til returopgøret, og hvis det lykkes, så ser det godt ud, siger cheftræner Peter Sørensen.
 
- Det giver sig selv, at vi skal vinde kampen, og det kræver, at vi scorer mindst et mål. Så det skal vi, men vi skal samtidig passe på os selv, for vi gør ikke opgaven lettere, hvis Vejle scorer. Men af alle dårlige udgangspunkter, hvor man har tabt den første kamp, så er 0-1 det mindst ringe, da der trods alt kun skal en scoring til. Med et mål tror jeg desuden, at vi kan lægge lidt af trykket over på Vejle, og så kan alt ske. Vi skal bare gøre det lidt bedre end sidst, og det tror jeg, at vi kan.
 
 
Anfører Jonas Brix-Damborg modtog en advarsel i det første opgør mod Vejle Boldklub og er som følge heraf ude med karantæne i returopgøret. Det ærgrer cheftræner Peter Sørensen, som dog ser flere kompetente afløsere i truppen.
 
- Det er selvfølgelig altid ærgerligt at skulle undvære spillere, især når det er vores anfører, men samtidig synes jeg, vi har flere kompetente afløsere i truppen. Eksempelvis spillede Christian Cappis en god kamp senest, selvom han spillede på en lidt uvant position på kanten. Så vi skal nok klare det, selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at vi må undvære Jonas, lyder det fra cheftræner Peter Sørensen.
 
 
Der er kickoff klokken 16.00 i Vejle i morgen. Billetter til kampen kan købes via vejleboldklub.billetten.dk

Tilbage til oversigten