Planen var tæt på at lykkes

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
Fem af de seneste seks sæsoner har Hobro IK været at finde i den bedste danske fodboldrække. 3F Superligabold står, for en stund, på pause efter nedrykningen til Nordic Bet Ligaen, blev en kendsgerning mandag aften.


Planen for sæsonen 2019/2020 i 3F Superligaen, var at undgå nedrykning. En plan, der var millimeter fra at lykkes, men som desværre glippede i de afgørende play-off kampe mod Lyngby BK.

- Vi er selvfølgelig enormt skuffede over at rykke ned fra landets bedste fodboldrække, men har hele sæsonen igennem været klar over, at dette kunne blive en realitet. VI har taget point mod alle hold og er et af de hold, der har tabt færrest kampe, så jeg synes bestemt at vi har klædt 3F Superligaen. Det var derfor også tæt på at være en godkendt sæson, men sidste del af planen lykkedes desværre ikke, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK har været i 3F Superligaen de seneste fem sæsoner af seks mulige. Mange har fulgt nøje med i eventyret om klubben fra Himmerland og vi ser frem til at skrive næste kapitel i eventyret. Arbejdet med at forberede os på næste sæson, i Nordic Bet Ligaen, er påbegyndt og målet er at stable et slagkraftigt hold på benene. Med tre nedrykkere fra 3F Superligaen, samt flere stærke hold i den netop afsluttede Nordic Bet Liga, bliver den næstbedste fodboldrække næste sæson enormt stærk.

Formand i Hobro IK A/S Lars Kühnel udtaler:

- Vi ved at næste sæson bliver svær, ikke mindst fordi der er flere stærke hold i næste sæsons Nordic Bet Liga, både sportsligt såvel som økonomisk. Vi skal have sammensat et konkurrencedygtigt hold og vi vil gøre et grundigt stykke hjemmearbejde for at dette kan realiseres. Sommerpausen skal bruges på at evaluere spillertruppen og sikre at vi har det bedst mulige udgangspunkt forud for starten af Nordic Bet Ligaen, så vi igen kan give vores loyale samarbejdspartnere og fans noget at glæde sig over.

Tilbage til oversigten