Akkreditering

Journalister og fotografer, der dækker hele 3F Superliga-sæsonen, skal selv akkreditere sig til 3F Superligaens kampe på Superliga.dk.

Er man ikke er oprettet i 3F Superligaens akkrediteringssystem, kan man søge om at blive oprettet via akkreditering@superliga.dk.

Alle journalister og fotografer der skal udføre arbejde i presseområder på 3F Superliga-stadions bedes gennemgå Superligaens Mediemanual, hvor praktiske informationer og kontaktinformationer for alle klubbers medieansvarlige er tilgængelige.

Bemærk venligst, at selvakkrediteringssystemet på Superliga.dk lukker hver fredag klokken 10.30 før en given spillerunde.

Spørgsmål til ovenstående rettes til akkreditering@superliga.dk.


Pokalkampe
Ved Hobro IK's hjemmekampe i Sydbank Pokalen skal der søges om akkreditering hos Mikkel Højbo, Kommunikationschef. Send en mail til mh@hikfodbold.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.)Pressefaciliteter
Akkrediterede journalister og fotografer skal benytte hovedporten ind til DS Arena. Herfra følges vejen op til den nordlige del af Spar Nord Tribunen, hvor presseindgangen findes. Her udleveres akkrediteringsskilte i halssnor samt fotoveste til fotografer. Begge dele skal bæres synligt og returneres i den opstillede kurv i presserummet inden DS Arena forlades.

Presserummet findes umiddelbart indenfor presseindgangen og åbner 90 minutter før kampstart. Det er også herfra, at der udleveres holdopstillinger. Presserummet lukker igen 90 minutter efter slutfløjt. Der er adgang til trådløst netværk på hele DS Arena, og i presserummet er der mulighed for at koble sig på internettet med eget kabel.

Der er 24 pressepladser med borde og fælles el-stik på Spar Nord Tribunen, og pladserne fordeles blandt de journalister, der har ønsket bordplads til rådighed.

Mixed Zone findes i det indhegnede område ved siden af hjemmeholdets udskiftningsboks. Super Flash Zone og Flash Zone er ved banens sidelinje ud for spillertunnelen. TV-vægge er obligatorisk ved Flash-interviews.

Fotografer skal altid opholde sig minimum 1 meter fra banen, og må på intet tidspunkt under kampen, bevæge sig ind foran udskiftningsbænkene eller igennem de tekniske felter. Fotografer må ikke opholde sig foran LED bander.Adgang til træning
Træningen er som udgangspunkt åben for offentlighed og presse, men der kan opstå enkelte situationer, hvor trænerteamet kan beslutte sig for at gennemføre en helt eller delvist lukket træning. Ønsker man at filme eller lave interviews med spillere og trænere, så skal dette aftales på forhånd med Mikkel Højbo via mh@hikfodbold.dk eller tlf. +45 29 24 51 91.

Træningstiderne findes her. Vi tager forbehold for ændringer i sidste øjeblik.Download af logo
Herunder er det muligt at downloade officielt logo for Hobro IK Fodbold. 

Alle rettigheder til materiale på hikfodbold.dk tilhører Hobro IK Fodbold. Ophavsretsloven §3 og §11 gælder i forbindelse med brug af materiale på hikfodbold.dk.

Logoet må ikke benyttes i kommercielle aktiviteter uden særskilt tilladelse hertil./test

Download logo | PDF | EPS

 


Presseforhold i øvrigt
Anmodning om at komme på klubbens distributionsliste i forbindelse med udsendelse af pressemeddelelser eller konkrete forespørgsler angående medie- og presseforhold kan ske til Mikkel Højbo via mh@hikfodbold.dk eller tlf. +45 29 24 51 91.