Akkreditering

Journalister og fotografer der dækker hele Superliga-sæsonen skal selvakkreditere sig til Superligaens kampe på Superliga.dk.

Send en mail til akkreditering@superliga.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.)

Hvis et medie ikke er oprettet i Superligaens akkrediteringssystem, vil mediet blive vurderet på gennemslagskraft og aktualitet.

Alle journalister og fotografer der skal udføre arbejde i presseområder på Superliga-stadions bedes gennemgå Superligaens Mediemanual, hvor praktiske informationer og kontaktinformationer for alle klubbers medieansvarlige er tilgængelige.

Bemærk venligst, at selvakkrediteringssystemet på Superliga.dk lukker hver fredag klokken 10.30 før en given spillerunde.

Spørgsmål til ovenstående rettes til akkreditering@superliga.dk

 

Pokalkampe

Ved Hobro IK's hjemmekampe i DBU Pokalen skal der ansøges om akkreditering ved presse- og kommunikationsansvarlig Daniel Lindemann Jakobsen. Send en mail til dlj@hikfodbold.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.)