TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN!
Interviews

Ønsker du at gennemføre interviews i forbindelse med kampe på DS Arena eller på udebanestadions bedes du kontakte dlj@hikfodbold.dk og aftale interviews. Dermed kan vi hjælpe dig bedst muligt og sikre en mulig prioritering og hensyntagen til eventuelle deadlines.
Træningen er åben for offentlighed og presse, men der kan opstå enkelte situationer, hvor trænerteamet kan beslutte sig for at gennemføre en lukket træning. Det vil så vidt muligt blive oplyst på oversigten over træningstider.

Til korte interviews vil spillere og træner være til rådighed for pressen umiddelbart efter, at træningen er slut. Ønskes der længere interviews og særlige fotosessions, vil vi anbefale at aftale dette gennem presse- og kommunikationsafdelingen.

Træningstiderne finder du her. Vi tager forbehold for ændringer i sidste øjeblik.