Putros: Dejligt med debut, men træls resultat

Hobro IK tabte årets første Alka Superliga-kamp, da AGF var på besøg mandag aften. Den nye forsvarsspiller Frans Putros fik debut i Hobro-trøjen, da han startede inde på højre back. Forsvarsspilleren var glad for at få debut, men var naturligvis skuffet over at tabe kampen.
 
- Det er en træls følelse det her. Jeg synes, kampen skulle være endt 0-0. Det lignede det langt hen af vejen. Det var en rodet kamp, og jeg synes ikke rigtig, nogen af holdene fik sat spillet rigtigt på en svær bane.
 
- Det var rart af få debut. Det var en dejlig kulisse og generelt en fed kamp at spille, men et træls resultat, siger Frans Putros.
 
På søndag spilles der igen om tre point, når turen går til Randers, og den kamp skal kriges hjem, mener Hobro IK’s nye 8’er.
 
- Nu ved jeg ikke, hvordan deres bane er, men der er svære betingelser, og vi skal måske indstille os lidt mere på det. Men vi skal jo finde nogle af de samme dyder frem med krig. Vi skal krige for det og vinde dueller og andenbolde, og så skal vi måske have sat lidt mere spil oppe på den sidste tredjedel. Det gjorde vi ikke så meget mod AGF, lyder det fra forsvarsspilleren.
 
Hobro IK spiller ude mod Randers FC på søndag klokken 14.00. 

Tilbage til oversigten