Putros om opstarten: Det har været nogle fede dage

Hobro IK har fået en ny forsvarsspiller i form af Frans Dhia Putros, som i efteråret tørnede ud for FC Fredericia i NordicBet Ligaen, og den nye forsvarsspiller er godt tilfreds med starten i sin nye klub.
 
- Jeg er blevet taget godt imod af spillertruppen, trænerstaben og alle menneskene her i klubben. Så det har været nogle rigtig fede dage, fortæller Frans Putros.
 
- Jeg håber at fortsætte den udvikling, jeg har gennemgået de seneste par år. Jeg synes, det har været opadgående, og det håber jeg på kan fortsætte her i Hobro med en masse spilletid i Superligaen.
 
24-årige Frans Putros kan spille flere positioner på banen, men ser primært sig selv som en højre back, der gerne vil frem over stepperne.
 
- Jeg vil sige, at højre back er min primære position, men jeg har spillet meget som midterforsvarer, og det er to vidt forskellige positioner i virkeligheden. Som midtstopper er jeg en boldspillende midtstopper, der gerne vil have bolden og spille de gode afleveringer fremadrettet. Og så også forsvare målet selvfølgelig. Som højre back er jeg måske lidt mere offensivt mindet. Jeg vil gerne med fremad og kreere noget på den sidste del af banen. Så det er to forskellige positioner, men det er noget, jeg har indstillet mig på, forklarer forsvarsspilleren.
 
Selvom Frans Putros gør mest i at forsvare sit eget mål, så formåede han alligevel at komme på måltavlen hele otte gange for FC Fredericia i efteråret, hvilket også gjorde ham til klubbens topscorer i NordicBet Ligaen. De mange mål er der en forklaring på.
 
- Jeg har været den, der har taget dødboldene blandt andet. Og så har jeg været med fremme også, når jeg nu ikke har taget nogle af dødboldene. Og det har så udmøntet sig i en del mål, og det må gerne forsætte her, siger Frans Putros med et grin.Se hele interviewet med forsvarsspilleren her.

 

Tilbage til oversigten