Rækkens mest formstærke hold mødes

Hobro IK er ubesejret i foråret, ligesom efterårssæsonens sidste kamp mod Skive blev vundet, medens morgendagens modstander fra Helsingør ikke har tabt i seks kampe på stribe. I morgen er der topkamp på Nordsjælland.

Hobro har bragt sig selv i en god position ved at tilspille sig 19 ud af 21 mulige point i foråret. Men i de næste tre kampe kommer Thomas Thomasbergs mandskab på alvorlig prøve mod FC Helsingør, FC Roskilde og Skive IK, der aktuelt ligger henholdsvis nummer tre, fire og to i tabellen.

Det er altså de nærmeste konkurrenter til Hobros direkte oprykningsplads, der udgør de kommende udfordringer. Det er en position, som søndagens modstander, FC Helsingør, har gjort sig fortjent til gennem rækkens næstbedste defensiv med blot 25 indkassede mål, samt et imponerende forår.

Her lagde Christian Lønstrups mandskab fra land med et nederlag til netop Hobro IK på DS Arena på 2-0. Siden da har nordsjællænderne ikke kigget sig tilbage, og det er efterfølgende blevet til en uafgjort kamp og fem sejre. Blandt dem er det lykkedes at hente tre point mod svære modstandere som Vendsyssel, Roskilde og senest HB Køge på udebane. 

Vice-anfører Jonas Brix-Damborg har spillet samtlige minutter i foråret indtil videre. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Til topkampen på udebane har trænerteamet udtaget følgende spillere.

1. Jesper Rask
2. Anders Holvad
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Sebastian Andersen
9. Lucas Jensen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Mads Schäfer
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup
25. Kasper Povlsen
26. Martin Mikkelsen
27. Edgar Babayan
80. Quincy Antipas

Der er comeback til Sebastian Andersen i Hobro-truppen. Den målfarlige kantspiller har ikke været med siden november grundet en operation for sportsbrok og problemer med hoftebøjeren, men er nu igen klar til spilminutter. Den tidligere Viborg-spiller står noteret for fem mål i indeværende sæson i NordicBet Ligaen.

Der er kampstart i Helsingør klokken 13:45. Frister en lang søndagstur med fodbold og Kronborg ikke, så viser TV3 Sport 1 kampen direkte, ligesom Hobro IK som altid holder dig opdateret via Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat.

Tilbage til oversigten