Rask: Vi vil helt vildt gerne i finalen

I morgen spiller Hobro IK mod FC Midtjylland i DBU Pokalens kvartfinale. Keeper Jesper Rask fortæller, at man har en drøm om at komme i finalen, og derfor prioriteres kampen højt.

Hobro IK spiller tre kampe i løbet af den næste halvanden uge. Den første af disse er pokalkvartfinalen mod FC Midtjylland, som spilles på DS Arena i morgen aften. DBU Pokalen prioriteres højt, og målmand Jesper Rask vil sammen med holdkammeraterne forsøge at gå hele vejen til finalen.
 
- Vi vil alle helt vildt gerne prøve at komme i den finale, så kampen prioriteres rigtig højt. Men selvfølgelig er ligaen det vigtigste, og det kommer vi også til at se på holdet, og det kommer vi højst sandsynligt også til at se på Midtjyllands hold. Det er typisk sådan, at man bruger bredden lidt i de her kampe. Men den prioriteres højt, og vi går i hvert fald ind for at vinde, siger Jesper Rask, der forventer en kamp med lidt flere fejl fra begge mandskaber end normalt.
 
- Måske tror jeg, at der kunne komme lidt flere fejl fra begge holds sider, fordi det måske ikke er så sammenspillede hold, som det plejer. Og så tror jeg, det bliver en kamp, hvor vi skal passe på ikke at give Midtjylland alt for mange dødbolde. De har fået rigtig mange point i de sidste kampe på grund af det, så det skal vi lukke ned for ved at prøve at undgå at give dem så mange dødbolde.
 


Da det er en pokalkamp, er der mulighed for, at kampen skal afgøres ved straffesparkskonkurrence. Det var tilfældet i Hobro IK’s forrige pokalkamp mod FC Nordsjælland, og det er en disciplin, Jesper Rask er fan af.

- Jamen det er dejligt, fordi du kan egentlig kun på en eller anden måde blive helten. Det er sjovt at være i som målmand, så hvis det kommer dertil, så tager jeg gerne en straffesparkskonkurrence, lyder det fra Hobro-keeperen.
 
Morgendagens pokalopgør mod FC Midtjylland fløjtes i gang på DS Arena klokken 18.30.

Tilbage til oversigten