Rasmus Ingeman stopper i Hobro IK

Efter mange år med forskellige roller i Hobro IK stopper klubbens nuværende salgschef, Rasmus Ingeman, til den 1. april, hvor han i stedet tiltræder som ny kommerciel chef hos Viborg FF.
 
I mange år har Rasmus Ingeman været at finde på DS Arena som både fodboldspiller på klubbens førstehold og som ansat på kontoret, hvor han senest har været ansat som salgschef. Der ændres der nu på, da Rasmus Ingeman stopper i Hobro IK pr. 1. april, hvor han tiltræder som ny kommerciel chef hos Viborg FF.
 
Rasmus Ingeman har spillet 286 kampe for Hobro IK’s førstehold og har sammen med den nuværende anfører, Mads Justesen, været med til at spille Hobro IK hele vejen fra Danmarksserien op i Alka Superligaen. I januar 2016 stoppede han som spiller i klubben, men fortsatte med at arbejde i administrationen, hvor han siden december 2016 har været ansat som salgschef.
 
- At sige farvel til Hobro IK har været en svær beslutning, da jeg holder meget af klubben og især alle menneskerne i og omkring klubben. Jeg har været i klubben i rigtig mange år og har haft hjertet med mig hele vejen igennem, og hvis der er en anden klub, hvor jeg også kan have hjertet med mig, så er det i Viborg, hvor jeg kommer fra. Jeg er blevet tilbudt en rigtig spændende stilling i Viborg FF, og det tilbud har jeg takket ja til, da jeg tror på, det også kan være med til at gavne min personlige udvikling, fortæller Rasmus Ingeman om beslutningen.
 

Efter mange år i Hobro IK stopper Rasmus Ingeman i klubben ved udgangen af denne måned. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Formand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel, ærgrer sig over at måtte tage afsked med en kulturbærer i klubben, men har fuld forståelse for beslutningen.
 
- Rasmus har gjort et fantastisk stykke arbejde gennem mange år i klubben, og derfor ærgrer det mig naturligvis, at vi nu må sige farvel. Rasmus fortjener stor anderkendelse for alt det, han har været med til at udrette i Hobro IK, og vi vil uden tvivl komme til at savne ham. Vi har fuld forståelse for beslutningen om at prøve noget nyt, og vi ønsker Rasmus al mulig held og lykke fremover, udtaler formand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel.
 
- Vi har allerede indledt jagten på en ny salgschef,  og vi kan forhåbentligt præsentere en ny salgschef i den nærmeste fremtid, understreger formanden.


(PRESSEMEDDELELSE 10-03-2018)

Tilbage til oversigten