TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN! TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON! VI SES I SU SU SUPERLIGAEN!
Regler og faciliteter

Journalister og fotografer skal benytte hovedindgangen på DS Arena, hvor man ved den nærmeste billetbod får udleveret en akkrediteringsbillet i halssnor. Fotografer skal bære en pressevest, som findes i vores presserum. Begge dele skal bæres synligt før, under og efter kampen og returneres i presserummet inden stadionområdet forlades igen.

Presserummet vil være indrettet i lokalet umiddelbart indenfor presseindgangen. Presseindgangen findes langs vejen op mod den nordlige del af Spar Nord tribunen, og er placeret umiddelbart efter hovedindgangen. Presserummet åbner 90 minutter før kampstart, og det er også herfra, at der vil blive udleveret holdopstillinger. Presserummet lukker 90 minutter efter kampen er fløjtet af. Kode til trådløst internet hænger på væggen i presserummet.

Der er 24 pressepladser med borde og fælles el-stik på Spar Nord Bank-tribunen, og pladserne fordeles blandt de journalister, der har ønsket bordplads til rådighed.

Mixed Zone er i klubhusområdet ovenfor trappen ned til omklædningsrummene. Super Flash Zone og Flash Zone er ved sidelinjen af banen ud for midterlinjen. Pressevæg er obligatorisk ved TV-interviews.

Fotografer skal altid opholde sig minimum 1 meter fra banen, og må på intet tidspunkt under kampen, bevæge sig ind foran udskiftningsbænkene eller igennem de tekniske felter.
Fotografer må ikke opholde sig foran LED bander. Der er presseskamler til rådighed, og disse udleveres ved henvendelse til kontrollørerne.

Overtrædelse af reglerne kan medføre øjeblikkelig bortvisning og efterfølgende karantæne fra stadion!