Regler og faciliteter

Akkrediterede journalister og fotografer skal benytte hovedporten ind til DS Arena. Herefter følges vejen op til den nordlige del af Spar Nord Tribunen, hvor presseindgangen er den første dør efter hovedindgangen. Her udleveres akkrediteringsskilte i halssnor samt fotoveste til fotografer. Begge dele skal bæres synligt og returneres i den opstillede kurv i presserummet inden DS Arena forlades.

Presserummet findes umiddelbart indenfor presseindgangen og åbner 90 minutter før kampstart. Det er også herfra, at der udleveres holdopstillinger. Presserummet lukker 90 minutter efter kampen er fløjtet af. Kode til trådløst internet hænger på væggen i presserummet.

Der er 24 pressepladser med borde og fælles el-stik på Spar Nord Tribunen, og pladserne fordeles blandt de journalister, der har ønsket bordplads til rådighed.

Mixed Zone findes i gangen til højre umiddelbart indenfor presseindgangen. Super Flash Zone og Flash Zone er ved sidelinjen af banen ud for midterlinjen. Pressevæg er obligatorisk ved TV-interviews.

Fotografer skal altid opholde sig minimum 1 meter fra banen, og må på intet tidspunkt under kampen, bevæge sig ind foran udskiftningsbænkene eller igennem de tekniske felter.
Fotografer må ikke opholde sig foran LED bander. Der er presseskamler til rådighed, og disse udleveres ved henvendelse til kontrollørerne.

Overtrædelse af reglerne kan medføre øjeblikkelig bortvisning og efterfølgende karantæne fra stadion!