Remis i første test i Tyrkiet

Efter en god første halvleg og en mindre god anden halvleg spillede Hobro IK uafgjort mod tjekkiske SK Sigma Olomouc.

Mandag eftermiddag gik det løs mod tjekkiske SK Sigma Olomouc i den første testkamp under træningslejren i Tyrkiet.
 
At det var en træningskamp, var ikke til at se i kampens indledning, hvor der virkelig blev gået til den i duellerne fra begge mandskaber.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)

 
Den første store mulighed i kampen tilfaldt tjekkerne, da de blev tilkendt et frispark på kanten af Hobro-feltet. Herfra blev et kvalificeret spark sendt mod det fjerne målhjørne, men Jesper Rask sprang flot op og fik viftet bolden ud til hjørnespark.
 
Herefter fulgte en periode med fint spil fra mandskabet fra Mariagerfjord. Mathias Haarup fik spillet Kirkevold fri i venstre side, men den norske angriber fandt ikke en medspiller inde foran mål. Kort efter ledte et fint samarbejde mellem Nicholas Gotfredsen og Emmanuel Sabbi i højre til et indlæg fra førstnævnte, men en forsvarsspiller fik blokeret.
 
Midtvejs i første halvleg fik Jonas Brix-Damborg spillet Mathias Haarup i dybden i venstre, og backen fremtvang et frispark på kanten af feltet. Frisparket ramte en tjekkisk forsvarsspiller, der snittede bolden ud på kanten af feltet. Herfra sendte Jonas Brix-Damborg en afslutning afsted, som blev rettet af, hvorfor bolden endte for fødderne af en fri Yaw Amankwah, der sikkert sparkede bolden i mål. 1-0 til Hobro IK.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Efter scoringen fulgte nogle minutter med fint spil fra den tjekkiske modstander, men Hobro-defensiven holdt stand.
 
Ti minutter før pausefløjtet fik Mathias Haarup sendt et glimrende indlæg ind i fødderne på Pål Kirkevold, men den norske angriber fik kun lige snittet bolden, som endte bag baglinjen til målspark.
 
Spillet var generelt fornuftigt i første halvleg, hvilket resulterede i en pauseføring på 1-0.
 


 
Skidt start efter pausen
Mens første halvleg var fornuftig, så var starten af anden halvleg det stik modsatte. Efter få minutter fik Sigma Olomouc udlignet til 1-1 efter en omstilling.
 
Kort efter kunne det også være blevet 2-1 til tjekkerne, da en Olomouc-spiller relativt ugeneret kunne heade til et indlæg. Heldigvis for Hobro-mandskabet blev der headet forbi mål.
 
Senere fik tjekkerne også sendt et godt langskud afsted, hvor Jesper Rask diskede op med en god redning.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
Efter en skidt periode kom Hobro-spillerne bedre med i kampen. Indskiftede Mathies Skjellerup leverede gode ting i højre side, da han driblede forbi to modspillere og sendte et giftigt indlæg ind i feltet. Vito Hammershøy-Mistrati var med, men kunne akkurat ikke nå frem til bolden.
 
Kort efter var Edgar Babayan tæt på en scoring, da han driblede mod mål og fik sendt en fin afslutning afsted, men bolden sneg sig lige forbi den fjerneste målstolpe.
 
Ti minutter før tid fik indskiftede Christian Cappis sendt en afslutning mod mål, som efterfølgende resulterede i et hjørnespark. Hjørnesparket sparkede amerikaneren lige i panden på Nicholas Gotfredsen, der fik headet lige op i luften, hvorefter tjekkerne fik afværget situationen.
 
Hobro IK pressede på mod slutningen og fik sluttet kampen bedst af, men det endte uafgjort 1-1.
 
 
Kampfakta:
Hobro IK 1-1 Sigma Olomouc (1-0)

Mål:
Hobro IK 1-0 Sigma Olomouc, Yaw Amankwah (27. min.)
Hobro IK 1-1 Sigma Olomouc, (49. min.)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Nicholas Gotfredsen – Yaw Amankwah – Rasmus Minor – Mathias Haarup
Emmanuel Sabbi – Martin Mikkelsen – Jonas Brix-Damborg – Vito Hammershøy-Mistrati – Edgar Babayan
Pål Alexander Kirkevold

Udskiftninger:
Ud: Emmanuel Sabbi – Ind: Mathies Skjellerup (60. min.)
Ud: Edgar Babayan – Ind: Mikkel M.P. (71. min.)
Ud: Pål Kirkevold – Ind: Julian Kristoffersen (74. min.)
Ud: Martin Mikkelsen – Ind: Christian Cappis (78. min.)

Tilbage til oversigten