​Remis mod AGF i sæsonens første Reserveliga-kamp

Julian Kristoffersen og gæstespilleren Yosef Samuel kom på måltavlen, da Hobro IK spillede 2-2 mod AGF i sæsonens første kamp i Reserveligaen.


En stærkt spillende Julian Kristoffersen kom på måltavlen i Reserveliga-opgøret mod AGF. (Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)


 
Hobro IK indledte den nye Reserveliga-sæson med en hjemmekamp mod AGF mandag eftermiddag.
 
Efter 13 minutter var Julian Kristoffersen tæt på at bringe holdet fra Mariagerfjord i front, da han steg til vejrs og headede et indlæg på stolpen, hvorefter bolden blev sparket væk.
 
Efter 35 minutter kunne gæsterne fra Aarhus i stedet bringe sig foran efter hurtigt spil i deres venstre angrebsside. Det førte til en afslutning fra kanten af feltet, som Adrian Kappenberger i målet ikke kunne holde. Returen var AGF’s Zachary Duncan først over, og australieren kunne relativt let sparke bolden i nettet og bringe gæsterne i front.
 
Derefter kom både Julian Kristoffersen og Christian Cappis til et par fine chancer, men begge blev reddet af AGF’s målmand William Eskelinen.
 
Et minut før pausefløjtet kunne AGF-keeperen ikke gøre noget, da Julian Kristoffersen sprang op foran alt og alle og pandede et perfekt hjørnesparksindlæg fra Jacob Tjørnelund i nettet.
 
Det blev dog ikke den sidste scoring i første halvleg, for i tillægstiden blev gæsternes Jon Thorsteinsson spillet fri inde i feltet. Med en elegant vending og en kølig afslutning ved nærmeste stolpe bragte han atter aarhusianerne i front.
 

 
Amerikansk gæstespiller bragte balance i regnskabet
Hobro IK jagtede udligningen fra anden halvlegs start, og ti minutter efter pausen lykkedes det at bringe balance i regnskabet.

Julian Kristoffersen tog bolden med i et løb og forsøgte at lægge bolden til rette til en afslutning. I stedet blev kuglen tacklet hen til den amerikanske gæstespiller Yosef Samuel, der tog et træk og sparkede bolden i nettet.
 
Herefter bølgede spillet frem og tilbage, og der var af og til optræk til chancer i begge ender, men de helt store chancer udeblev.
 
Mod kampens afslutning pressede AGF på for et sejrsmål, men et godt kæmpende Hobro-mandskab holdt aarhusianerne fra yderligere scoringer.
 
Dermed endte det 2-2, og Hobro IK fik et point i sæsonens første Reserveliga-kamp.
 
 
 

Kampfakta:
Hobro IK 2-2 AGF (1-2)

Mål:
Hobro IK – AGF 0-1, Zachary Duncan (35. min.)
Hobro IK – AGF 1-1, Julian Kristoffersen (44. min.)
Hobro IK – AGF 1-2, Jon Dagur Thorsteinsson (44. min.)
Hobro IK – AGF 2-2, Yosef Samuel (54. min.)
 
Hobro-opstilling:
Adrian Kappenberger
Nicholas Gotfredsen - Brandon Onkony – Alexander Molberg – Jacob Tjørnelund
Junior Bangda (Gæstespiller) – Hamse Hussein – Yosef Samuel (Gæstespiller) - Christian Cappis
Mathies Skjellerup - Julian Kristoffersen

Udskiftninger:
Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Mathias Haarup (46. min.)
Ud: Mathies Skjellerup – Ind: Christian Hørby (Gæstespiller) (62. min.)
Ud: Junior Bangda – Ind: Mads Gaardsøe (U19) (62. min.)
Ud: Julian Kristoffersen – Ind: Mathias Knügle (U19) (78. min.)

Tilbage til oversigten