Remis mod Randers FC i medrivende lokalopgør

Hobro-mandskabet spillede søndag middag en dramatisk og medrivende kamp, da mandskabet fra Mariagerfjord måtte nøjes med 2-2 mod Randers FC’s ti mænd.

 

Lokalrivalerne fra Randers FC besøgte søndag middag DS Arena til sæsonens anden hjemmekamp for mandskabet fra Mariagerfjord. Med godt vejr og god opbakning på lægterne var der lagt op til et spændende lokalopgør, hvor begge hold kæmpede om sæsonens første sejr.

 

Kampen var ikke mange minutter gammel, før der kom spænding i lokalopgøret. Otte minutter inde faldt Saba Lobjanidze til jorden i feltet efter kontakt med Jesper Bøge, og den debuterende 3F Superliga-dommer Jakob Sundberg takserede hændelsen til et straffespark til Randers FC.

 

Kendelsen var til stor utilfredshed og højlydte protester for de fremmødte Hobro-fans, som mente, der var tale om film. Ikke desto mindre stod straffesparket alligevel, og Randers-spilleren omsatte det selv til en føring til udeholdet.(Foto: Dannie Rosenkrantz)


 

På trods af straffesparket havde Peter Sørensens tropper startet opgøret med fint spil, og det fortsatte de med efter scoringen. Kort tid efter føringsmålet var Edgar Babayan tæt på at sende det udlignende mål i kassen efter flot sammenspil med Jesper Bøge på kanten af feltet. Desværre for Hobro-mandskabet måtte de se skuddet gå snært forbi stolpen og i stedet ramme sidenettet.

 

De gulklædte holdte de gode takter kørende, og det bar frugt halvvejs inde i første halvleg. Med en snedig kropsfinte sendte Emmanuel Sabbi Randers-forsvaret på glatis, og drejede herefter bolden langs jorden og ind i netmaskerne bag en chanceløs Randers-målmand. Dermed sendte amerikaneren holdet tilbage i opgøret med en udligning til 1-1, og sidste sæsons slutsspilshelt kunne sætte endnu et klassemål på cv’et.

 

Efter udligningen bølgede spillet frem og tilbage, og der var fine chancer til begge mandskaber. Selvom det var tæt på i flere omgange, så var der alligevel ingen af holdene der formåede at sende kuglen i kassen. Dermed var stillingen 1-1, da kampens dommer fløjtede til pause efter en jævnbyrdig og underholdende første halvleg.(Foto: Dannie Rosenkrantz)


 

 

Fight og drama ender med remis

Hobro-mandskabet kom ud til anden halvleg med samme energi og spillelyst som i første, og allerede i anden halvlegs første minutter var mandskabet fra Mariagerfjord tæt på at tage føringen. Emmanuel Sabbi var atter på færde, da han modtog bolden i banens venstre side. Helt fri kom han frem til en afslutning tæt ved mål fra en skæv vinkel, men forsøget gik forbi målet til ærgerelse for de fremstormede holdkammerater inde foran målet.

 

Der skulle gå nogen tid, før der for alvor skete noget igen i kampen, men halvvejs inde i anden halvleg blev det pludselig en dramatisk affære.

 

Pål Kirkevold havde frit løb ned mod Randers-målet, og her blev han nedlagt efter vedvarende hiv i trøjen. Randers-forsvaren Simon Piesinger var bagerste mand, og hændelsen, der blev takseret til et frispark lige udenfor feltet, resulterede samtidig i et rødt kort til Randers-spilleren. Randrusianerne var derfor kun ti mand i det resterende af kampen.

 

Kort efter udvisningen udnyttede Hobro-mandskabet overtallet. Indskiftede Oliver Thychosen driblede sig fri til afslutning, som dog blev reddet af Randers-målmanden. Returen endte i fødderne på Pål Kirkevold, som resolut sendte bolden ind målets højre side. Dermed førte de gulklædte 2-1 i lokalopgøret mod de blåklædte fra Randers FC.

 

Der skulle dog ikke gå lang tid efter Hobros føringsmål, før Randers’ ti mænd endnu engang slog til. Et langt indkast blev afrettet flere gange inde foran Hobro-målet, og til sidst endte den hos Randers’ Saba Lobjanizde, som bankede kuglen i netmaskerne. Ærgerlig udligning for Hobro-mandskabet, som akkurat havde bragt sig i spidsen i det intense opgør.(Foto: Dannie Rosenkrantz)


 

Begge hold fightede til det sidste for at få scoret det afgørende mål, og begge mandskaber var i flere omgange meget tæt på. Selvom der blev kæmpet til det sidste sekund, så var der alligevel ingen af holdene, som lykkedes med at få puttet bolden i målet, inden dagens dommer fløjtede kampen af.

 

Dagens opgør havde alt. Fight, chancer, flot spil og drama. Det var dermed et vaskeægte rivalopgør, hvor alle parter gav sit for at give en god kamp til tilskuerne. Det hele endte dog med et 2-2 resultat, og Hobro-mandskabet er derfor fortsat ubesejrede efter sæsonens tredje kamp i 3F Superligaen.

 

Næste kamp spilles fredag, hvor mandskabet fra Mariagerfjord tager en tur til Silkeborg og skal forsøge at hente sæsonens første sejr mod oprykkerne fra Silkeborg IF. 

 

Kampfakta:

Hobro IK 2 - 2 Randers FC (1-1)

 

Mål:

Saba Lobjanidze 10’ (Hobro IK 0 - 1 Randers FC)

Emmanuel Sabbi 24’ (Hobro IK 1 - 1 Randers FC)

Pål Kirkevold 75’ (Hobro IK 2 - 1 Randers FC)

Saba Lobjanidze 78’ (Hobro IK 2 - 2 Randers FC)

 

Hobro-opstilling:

Jesper Rask

Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Jacob Tjørnelund

Emmanuel Sabbi – Christian Cappis – Mikkel M.P. – Edgar Babayan

Julian Kristoffersen – Pål Alexander Kirkevold

 

Udskiftninger:

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Mathias Haarup (26. min.)

Ud: Emmanuel Sabbi - Ind: Oliver Thychosen (70. min.)

Ud: Julian Kristoffersen - Ind: Nicholas Gotfredsen (84. min.)

 

Ubenyttede spillere:

Adrian Kappenberger, Mathies Skjellerup, Brandon Onkony, Hamse Hussein

 

Advarsler:

André Rømer, Randers FC (17. min.)

Julian Kristoffersen, Hobro IK (52. min.)

 

Udvisning:

Simon Piesinger, Randers FC (70. min.)

 

Tilskuertal:

2812

 

Dommer:

Jakob SundbergTilbage til oversigten