Reserve-nederlag mod FC Midtjylland

Amerikanske Emmanuel Sabbi kom på måltavlen, da Hobro IK gæstede FC Midtjylland i sæsonens første opgør i Reserveligaen, men det var ikke nok til at sejre over midtjyderne, der vandt med 3-1.

Søndag eftermiddag spillede Hobro IK sæsonens første kamp i Reserveligaens pulje 4, hvor mandskabet fra Mariagerfjord er i pulje med AaB, Vendsyssel FF og FC Midtjylland. Sidstnævnte var modstanderen i dag, og opgøret blev spillet hos FC Midtjylland.
 
Værterne var gennem størstedelen af kampen dominerende med bolden, mens Hobro IK var påpasselige i defensiven og lurede på omstillinger.
 
Midtjyderne stod for kampens første scoring, da Simon Kroon fik sendt bolden ind bag Adrian Kappenberger i Hobro-buret, da der var spillet omkring 20 minutter af opgøret.
 
Et kvarter senere blev føringen fordoblet efter en scoring af bulgarske Bozhidar Kraev.
 
Kort inden pausefløjtet fik Emmanuel Sabbi reduceret til 2-1, da han fik fat i en for kort tilbagelægning til Bill Hamid. Den lynhurtige Hobro-spiller chippede derefter bolden over sin landsmand i Midtjylland-målet og ind i netmaskerne.
 
(Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)


Comebacket udeblev
Hobro IK jagtede gennem anden halvleg det udlignende mål i en kamp, hvor de gulklædtes angrebsduo bestod af to gæstespillere i form af Djiby Fall og Quincy Antipas. Sidstnævnte stoppede i klubben ved kontraktudløb tidligere på sommeren.
 
Hverken de to gæstespillere i angrebet eller andre Hobro-spillere formåede at finde vej til netmaskerne i anden halvleg, og derfor udeblev et Hobro-comeback.
 
Otte minutter før slutfløjt var det i stedet Bozhidar Kraev, der blev dobbelt målscorer i kampen, da han øgede til 3-1. Det blev også kampens resultat, og dermed endte premieren i Reserveligaens pulje 4 altså med et nederlag for de gulklædte fra Mariagerfjord.
 
 
Kampfakta:
FC Midtjylland 3-1 Hobro IK (2-1)

Mål:
FC Midtjylland – Hobro IK 1-0, Simon Kroon (19. min.)
FC Midtjylland – Hobro IK 2-0, Bozhidar Kraev (34. min.)
FC Midtjylland – Hobro IK 2-1, Emmanuel Sabbi (43. min.)
FC Midtjylland – Hobro IK 3-1, Bozhidar Kraev (82. min.)

Hobro-opstilling:
Adrian Kappenberger
Stefan Kahr, Mathias Haarup, Alexander Molberg, Jacob Tjørnelund
Emmanuel Sabbi, Mikkel Mejlstrup Pedersen, Danny Olsen, Mathies Skjellerup
Djiby Fall, Quincy Antipas

Udskiftninger:
Ud: Jacob Tjørnelund - Ind: Hamse Hussein (61. min.) 
Ud: Quincy Antipas - Ind: Emil Hansen (88. min.) 
 

Tilbage til oversigten