Reserveliga-nederlag mod Randers FC

Hobro IK og Randers FC tørnede sammen på DS Arena i Reserveligaen, og her viste gæsterne sig at være skarpest. Med tre scoringer i anden halvleg vandt Randers FC således 3-0.
 
Mandag eftermiddag var der lokalopgør i Reserveligaen, hvor Hobro IK tog imod Randers FC på et solbeskinnet DS Arena.
 
I den første halvdel af første halvleg var det gæsterne fra Randers, som var tættest på at score kampens første mål. Gæsterne havde flere gange optræk til chancer samt nogle afslutninger fra distancen, men randrusianerne formåede ikke at passere Adrian Kappenberger i Hobro-målet.
 
Som kampen skred frem, blev Hobro-spillerne bedre og bedre til at finde hinanden i den offensive del af spillet. Det udmøntede sig i en fin afslutning fra den svenske gæstespiller Teddy Bergqvist, som blev reddet til hjørnespark.
 
Senere fik Yosef Samuel lagt bolden ned bag Randers-forsvaret, hvor Don Deedson Louicius var løbet i dybden. Førsteberøringen fra amerikaneren var ikke den bedste, og derfor kunne den fremstormende Randers FC-målmand Jonas Dakir afværge situationen.
 
Kort inden pausefløjtet var Don Deedson Louicius tæt på at gøre det til 1-0, da han først fik chippet bolden over Randers-forsvaret og efterfølgende sendt en afslutning afsted, men bolden havnede lige på Jonas Dakir, der reddede forsøget.
 

(Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)

 
Gæsterne var skarpest efter pausen
Da stadionuret rundede 55 minutter, var gæstespilleren Oliver Drost yderst tæt på bringe Hobro-mandskabet i front, da han fik kæmpet sig forbi gæsternes forsvar. Helt alene med målmanden forsøgte Oliver Drost at chippe bolden i mål, men kuglen endte på overliggeren.
 
Ti minutter senere blev det i stedet 1-0 til gæsterne fra Randers FC. Emil Riis driblede ind i feltet og fremtvang et straffespark, som angriberen selv scorede på.
 
Der skulle ikke gå mange minutter, før føringen blev fordoblet. Kevin Conboy var kommet med frem i Randers FC’s venstre side, og herfra bragede den erfarne forsvarsspiller bolden mod Hobro-målet. Adrian Kappenberger fik den ene hånd på bolden, men det var ikke nok til at forhindre den i at gå i mål.
 
Herefter stillede gæsterne sig langt tilbage, hvor de stod kompakt i defensiven, og det havde Hobro-spillerne svært ved at spille sig igennem.
 
Ti minutter før slutfløjt øgede gæsterne til slutresultatet 0-3, da Benjamin Stokke steg til vejrs og headede bolden i netmaskerne.
 
 

Kampfakta:
Hobro IK 0-3 Randers FC (0-0)

Mål:
Hobro IK – Randers FC 0-1, Emil Riis (65. min.)
Hobro IK – Randers FC 0-2, Kevin Conboy (68. min.)
Hobro IK – Randers FC 0-3, Benjamin Stokke (80. min.)
 
Hobro-opstilling:
Adrian Kappenberger
Frans Putros – Brandon Onkony – Stefan Kahr (Jyllandsserie)
Nicholas Gotfredsen – Hamse Hussein – Yosef Samuel – Mathias Poulsen (Jyllandsserie)
Don Deedson Louicius – Oliver Drost (Gæstespiller) – Teddy Bergqvist (Gæstespiller)

Udskiftninger:
Ud: Mathias Poulsen – Ind: Edgar Babayan (46. min.)
Ud: Teddy Bergqvist – Ind: Pål Kirkevold (46. min.)
Ud: Frans Putros – Ind: Rasmus Minor (46. min.)
Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Mikkel M.P. (46. min.)
Ud: Oliver Drost – Ind: Christian Hørby (U19) (71. min.)

Tilbage til oversigten