Revanche på spil mod Fremad Amager

To gange i sæsonen har Hobro lidt store nederlag på Sundby Idrætspark mod Fremad Amager. Nu kommer John 'Faxe' Jensens mandskab så på DS Arena til tredje interne duel, hvor hjemmeholdet skal forsøge at fortsætte den gode start på foråret samt få revanche.

Hobro IK har lagt godt fra land under Thomas Thomasberg efter vinterpausen med tre sejre i tre forsøg. Efter kampene mod FC Helsingør, Vejle Boldklub og FC Roskilde kommer Fremad Amager på besøg på DS Arena til et opgør, hvor Hobro søger revanche efter to tidligere indbyrdes dueller i sæsonen.

4-1 og 5-0 er de to kampe endt, og begge gange med Fremad Amager som vinder. Sammen med oprykkernes nuværende placering som nummer fire i tabellen vidner det om, at amagerkanerne er et godt fodboldhold. Ligesom Hobro er morgendagens gæster startet fornemt efter vinterpausen, og John 'Faxe' Jensens tropper har ikke tabt i fem NordicBet LIGA-kampe i træk.

Sammen med nyerhvervelsen Yaw Amankwah har anfører Mads Justesen dannet et solidt midterforsvar i forårets første tre kampe. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Truppen til Fremad Amager-kampen ser ud som følger.

1. Jesper Rask
2. Anders Holvad
3. Jesper Bøge 
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
9. Lucas Jensen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Mads Schäfer Bak
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup
21. Wilfried Domoraud
25. Kasper Povlsen 
26. Martin Mikkelsen
80. Quincy Antipas

Truppen er uændret i forhold til sidste rundes opgør på udebane mod FC Roskilde mandag aften. Her var Jacob Tjørnelund med i truppen igen for første gang i foråret efter at have døjet med en skade i opstarten.

Der er kampstart på DS Arena klokken 13:45. Vi opfordrer alle til at møde op og støtte holdet, men er man forhindret, så vises opgøret også på TV3 Sport 1 med optakt fra klokken 13:30. Derudover rapporterer Hobro IK også fra hele kampdagen på Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat.

Tilbage til oversigten