Sabbi: Altid frustrerende at tabe


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Søndag eftermiddag blev det til et nederlag på 1-2 på udebane mod OB for Hobro IK’s 3F Superliga-hold. Emmanuel Sabbi var utilfreds med spillet i de første 20 minutter af kampen og med resultatet.
 
- Det er selvfølgelig altid frustrerende, når vi taber. Resultatet er vi ikke tilfredse med, men jeg synes faktisk, at vi spiller fint, efter vi har lukket de to mål ind. Vi skulle bare have været bedre i de første 20 minutter af kampen, lyder det fra en ærgerlig Emmanuel Sabbi.
 
- Efter deres andet mål vidste vi, at vi blev nødt til at være stærke og komme stærkt tilbage. Efter vi kom bagud, havde vi ikke ligefrem tiden på vores side, så vi var nødt til at forbedre os og spille mere effektivt, og det gjorde vi, siger amerikaneren.

 
Emmanuel Sabbi reducerede til 2-1 på et flot mål direkte på frispark, og det er et resultat af anstrengelser på træningsbanen.
 
- Jeg har øvet mig på frispark på træningsbanen, og nu kom der en mulighed i kamp, og den greb jeg. Det var dejligt at se bolden gå i mål, men efter scoringen prøvede jeg bare at tage det roligt, for vi var stadig bagud med et mål, fortæller Emmanuel Sabbi om scoringen.
 
Emmanuel Sabbi og resten af Hobro-mandskabet skal i aktion igen på søndag, hvor FC Nordsjælland gæster DS Arena.

Tilbage til oversigten