Sabbi pandede et point hjem mod SønderjyskE

Et saksesparksmål af Stefan Gartenmann bragte SønderjyskE foran 1-0 i første halvleg, men tidligt i anden halvleg pandede Emmanuel Sabbi bolden i mål til 1-1, hvilket var nok til at sikre et point til mandskabet fra Mariagerfjord.

Lørdag eftermiddag var Hobro IK på pointjagt i Haderslev, hvor Sønderjyske tog imod mandskabet fra Mariagerfjord.
 
I de første tyve minutter var der ikke de store chancer at berette om. Det bedste forsøg stod værternes Søren Frederiksen for, da han sendte et knaldhårdt langskudsforøg mod mål, men Jesper Rask havde ikke de store problemer med at redde forsøget.
 
Midtvejs i første halvleg fik SønderjyskE tilkæmpet sig et hjørnespark, og det skulle senere vise sig at volde Hobro-defensiven problemer. Bolden blev sendt ind i bagerste område, hvorfra den via et hovedstød blev sendt ud på kanten af feltet, hvor Stefan Gartenmann befandt sig. Herfra forsøgte han sig med et saksespark, som Jesper Rask ikke kunne nå ud til, og derfor kunne forsvarsspilleren bringe hjemmeholdet foran 1-0.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Det var generelt ikke mange chancer, som Hobro-spillerne fik spillet sig frem til i den første halve time, men så fik Emmanuel Sabbi fremtvunget et frispark i en fin position. Det frispark tog Pål Kirkevold sig af, men nordmanden bragede bolden over mål.
 
Kort inden pausen fik Emmanuel Sabbi en fin mulighed, da et frispark blev sendt ind til Yaw Amankwah, der headede på tværs. Inde i feltet havnede bolden hos den Hobro-topscoreren, der fik sendt en fin afslutning afsted. Desværre for Allan Kuhns mandskab fik Sebastian Mielitz reddet forsøget, og dermed måtte de to mandskaber gå til pause ved stillingen 1-0.
 
 (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Drømmestart på anden halvleg
Hobro IK jagtede en hurtig scoring fra anden halvegs start, og det fik det. Allerede efter to minutter spillede Kirkevold bredt til en fremstormende Mathias Haarup, der chippede bolden ind i feltet. Her kom Emmanuel Sabbi løbende og pandede bolden i netmaskerne, hvilket bragte ham op på fem sæsontræffere.

Herefter fulgte nogle gode minutter for Allan Kuhns mandskab, uden at det resulterede i de helt store chancer.

(Foto: Dannie Rosenkrantz)


En stor chance fik Søren Frederiksen, da et indlæg havnede i panden på SønderjyskE-spilleren, der dirigerede bolden op på overliggeren.
 
Kort efter var det Pål Kirkevold, der var tæt på at dirigere et hovedstød i mål i den anden ende, men hans forsøg gik snert forbi den fjerneste stolpe.
 
Senere var hjemmeholdet yderst tæt på at score efter endnu et hjørnespark, men i tre omgange fik Vito Hammershøy-Mistrati mirakuløst reddet på mållinjen, hvorefter Alexander Bah sendte kuglen på stolpen.
 
Kort efter var Vito på spil i den anden ende, hvor han pludselig var sluppet igennem sønderjydernes bagkæde og havde frit løb mod mål. Fra kanten af feltet forsøgte han med en afslutning, men han blev tacklet i skudøjeblikket. Senere fik midtbanespilleren også en fin mulighed efter et langt indkast, men her sendte han afslutningen forbi mål.
 
På trods af flere chancer i begge ender af banen, så blev der ikke scoret yderligere, hvorfor det endte uafgjort 1-1.

Næste opgave for Allan Kuhns mandskab er i Sydbank Pokalen, hvor modstanderen er IF Lyseng på onsdag.
 
 
Kampfakta:
SønderjyskE 1-1 Hobro IK (1-0)

Mål:
SønderjyskE 1-0 Hobro IK, Stefan Gartenmann (24. min.)
SønderjyskE 1-1 Hobro IK, Emmanuel Sabbi (47. min.)

Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge - Yaw Amankwah - Rasmus Minor - Mathias Haarup
Jonas Brix-Damborg (C)
Martin Mikkelsen - Danny Olsen - Vito Hammershøy-Mistrati - Emmanuel Sabbi
Pål Alexander Kirkevold

Udskiftninger:
Ud: Emmanuel Sabbi - Ind: Mikkel Mejlstrup Pedersen (67. min.)
Ud: Danny Olsen - Ind: Nicholas Gotfredsen (75. min.)
Ud: Jesper Bøge - Ind: Frans Putros (86. min.)

Ubenyttede spillere:
Adrian Kappenberger, Sebastian Grønning, Quincy Antipas, Djiby Fall.

Advarsler:
Kees Luijckx – SønderjyskE (38. min.)
Simon Poulsen – SønderjyskE (68. min.)

Tilskuertal:
4.782 tilskuere

Dommer:
Michael Johansen

Tilbage til oversigten