Sabbi-perle ikke nok til point mod AGF

3186 tilskuere så i eftermiddag Hobro tabe med 1-3 efter, de ellers kom foran med 1-0 i 1. halvlegs overtid på en perle fra Emmanuel Sabbi. Tobias Sana blev igen manden, der sænkede Hobro med et hattrick i 2. halvleg.
 
Vito Hammershøy-Mistrati dikterede igen spillet fra midten af banen. Foto: Dannie Rosenkrantz

Kampen startede i et højt tempo med muligheder i begge ender. Yaw Amankwah og Edgar Babayan forsøgte sig hver især inden for de første seks minutter, men uden at teste gæsternes mål for alvor.
 
I den anden ende sled Kasper Junker sig fri fra Rasmus Minor, men hans forsøg endte en meters penge forbi stoplen.
 
Det var hjemmeholdet, der startede kampen bedst, og efter et par indkast i AGF-enden var et fladt Björn Kopplin-indlæg lige ved at finde Edgar Babayan inde foran mål, men Aleksandar Jovanovic nåede akkurat frem til bolden først.
 
Efter 23 minutter burde Hobro IK havde taget føringen. Endnu et langt indkast fra Kopplin blev snittet videre fra Rasmus Minor, og tæt under mål kom den nye mand i startopstillingen, Emmanuel Sabbi, først på bolden. Sabbis hovedstød manglede dog fart og sad lige på AGF-keeperen, som blot havde til opgave at gribe forsøget.
 
Gæsterne svarede dog fint tilbage. Jesper Rask tabte et frisparksindlæg ud til Daniel A. Pedersen, men Hobro-målmanden og Rasmus Minor fik i fællesskab blokeret den løse bold.
Og nogle minutter var det Kasper Junker, der testede Jesper Rask.
 
Vi skulle dog helt hen til 1. halvlegs overtid før, der kom gang i scoringen. Emmanuel Sabbi tog chancen fra distancen og strejfede overliggeren på vej ind i krydset. En ren perle af venstrekanten, der scorede sit første mål i Alka Superligaen.
 
Emmanuel Sabbi scorede sit første Alka Superliga-mål for Hobro IK. Foto: Dannie Rosenkrantz
 
De fremmødte tilskuere blev forkælet med nogle flotte mål i dag. 40 sekunder skulle der gå af 2. halvleg, inden stillingen igen var lige. Svenske Tobias Sana, der afgjorde klubbernes seneste opgør, vendte af på Vito og Damborg efter et indkast, og med venstreskøjten dirigerede han bolden op i venstre målhjørne.
 
Ti minutter inde i 2. halvleg fik hjemmeholdet igen en fin mulighed. Martin Mikkelsen tog et frispark hurtigt til Edgar Babayan, der trykkede af fra distancen. Forsøget sad uheldigvis lige på Jovanovic i målet, som i to omgange kunne gribe afslutningen.
 
Efter 66 minutter nedlagde Jonas Brix-Damborg svenske Tobias Sana i feltet. Han tog sig selv af straffesparket og gjorde det dermed til 1-2 til gæsterne fra Aarhus.
 
Hjemmeholdet kæmpede for at komme ind i opgøret igen, hvilket også førte til omstillinger den anden vej. Det straffede Tobias Sana med fire minutter igen af opgøret, da han omsatte et kontraangreb til 1-3 og dermed cementerede AGF-sejren med sit hattrick.
 
Kampfakta:
Hobro IK 1-3 AGF (1-0)
 
Mål:
Hobro IK – AGF 1-0, Emmanuel Sabbi (45+ min.)
Hobro IK – AGF 1-1, Tobias Sana (46. min.)
Hobro IK – AGF 1-2, Tobias Sana (66. min.)
Hobro IK – AGF 1-3, Tobias Sana (86. min.)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge -  Yaw Amankwah – Rasmus Minor - Björn Kopplin
Martin Mikkelsen - Vito Hammershøy-Mistrati - Jonas Brix-Damborg (C) – Emmanuel Sabbi
Pål Alexander Kirkevold – Edgar Babayan
 
Udskiftninger:
Ud: Rasmus Minor - Ind: Frans Dhia Putros (59. min)
Ud: Emmanuel Sabbi - Ind: Quincy Antipas (73. min)
Ud: Martin Mikkelsen  - Ind: Jacob Tjørnelund (79. min)
 
Ubenyttede spillere:
Nicolaj Jørgensen (MM), Danny Olsen, Wilfried Domoraud, Mikkel M. Pedersen
 
Advarsler: 
Emmanuel Sabbi – Hobro IK (48. min.)
Jonas Brix-Damborg – Hobro IK (66. min.)
Yaw Amankwah – Hobro IK (74. min.)
 
Tilskuertal:
3.186 tilskuere
 
Boldbesiddelse:
Hobro IK: 54%
AGF: 46%
 
Dommer: 
Mads-Kristoffer Kristoffersen

Tilbage til oversigten