Sæsonens andet nederlag i chance-orgie

Hobro-mandskabet led lørdag eftermiddag sæsonens andet nederlag, da det unge og energiske Nordsjælland-mandskab overrumplede Peter Sørensens tropper og besejrede de gulklædte 2-1 på Right to Dream Park. ​

På en solbeskinnet og varm lørdag eftermiddag gæstede Hobro-mandskabet Right to Dream Park i Farum, da holdet mødte FC Nordsjælland i 3F Superligaens ottende runde.

 

Kampen startede som lyn og torden, hvor mandskaberne allerede efter tre minutters spil havde sendt flere skud indenfor rammen. Målmændene tog sig dog af forsøgene, og en scoring udeblev derfor i åbningsminutterne.

 

Som tiden gik, fik holdene lidt mere styr på det defensive efter en hæsblæsende og skydegal start. Mandskaberne var dog stadig farlige fremme i banen, men besad lidt mere tålmodighed i spillet end i kampens åbning. Nordsjællændernes unge offensiv satte ofte pres på Hobro-mandskabets defensiv, men alligevel fik de gulklædte afværget situationerne, inden det for alvor blev farligt.

 

Efter 28 minutters spil gik den dog ikke længere, da nordsjællændernes unge spillere var drivkraften bag en scoring til hjemmeholdet. Jacob Steen Christensen modtog bolden på kanten af feltet, og her sendte han bolden afsted udenfor Jesper Rasks rækkevidde og ind i netmaskerne til en føring til hjemmeholdet.Foto: Dannie Rosenkrantz


 

De rødklædte fortsatte ufortrødent presset mod Hobro-målet, men fik ikke sendt kuglen i kassen, og så var det i stedet Peter Sørensens tropper, der fik svaret igen. Efter lidt duelspil valgte Pål Kirkevold fra 40 meters afstand at skyde på kassen, da han så Nicolai Larsen et stykke ude af målet. Nordsjælland-målmanden fik en hånd på bolden, men det var ikke nok til at stoppe bolden fra at gå i mål. En vaskeægte klassekasse af Mål-Pål, som dermed bragte balance i regnskabet.

 

Hjemmeholdet fik herefter et par store chancer inden pausefløjt, men Jesper Rask tog sig af de fleste af forsøgene. På det allersidste forsøg i første halvleg kunne Hobro-målmanden dog ikke holde på bolden, og den hoppede derfor ud til en fri Isaac Atanga. Nordsjælland-angriberen driblede videre med bolden og blev her nedlagt af netop Jesper Rask, hvilket dommeren takserede til et straffespark.

 

Mohammed Kudus tog sig af straffesparket for hjemmeholdet, og her sendte han sikkert de rødklædte foran påny. Hobro-mandskabet måtte derfor gå til halvleg værende bagud 2-1 efter en straffesparksscoring kort før pausefløjt.

 

Foto: Dannie Rosenkrantz

 

Løssluppen defensiv og et hav af brændte chancer

Efter pausen fortsatte mandskabet fra Farum med at presse på og skabe chancer, og Hobro-mandskabet stod derfor dybt og forsøgte at afværge situationerne fra den hurtige og farlige Nordsjælland-offensiv.

 

Trods det store pres var det alligevel tæt på, at mandskabet fra Mariagerfjord fik sat en udligning i kassen, da Rasmus Minor fik en stor chance i feltet. På et fint indlæg fik han tæmmet bolden og lagt den an til skud. Til ærgerelse for de gulklædte sad forsøget ved siden af målet, og Peter Sørensens tropper var derfor fortsat bagud 2-1 midtvejs i anden halvleg.

 

Herefter begyndte luften at slippe op for de to mandskaber, og det resulterede i en mere løssluppen håndtering af de defensive pligter for begge hold. Spillet sejlede frem og tilbage, hvor det ene hold fik en chance større end den sidste, som modstanderen akkurat havde tilkæmpet sig.

Foto: Dannie Rosenkrantz


 

Hen mod slutningen af kampen var det lige ved og næsten, at Hobro-mandskabet fik tilkæmpet sig den nødvendige chance for at kunne udligne i den intense kamp. På flere dødbolde var mandskabet tæt på at få skabt den afgørende mulighed, men desværre for de gulklædte kom muligheden, og derved scoringen, aldrig.

 

Kampen endte derfor med et 2-1-nederlag til Peter Sørensens tropper efter en intens kamp, som nemt kunne have endt med flere mål til begge mandskaber.

 

Næste udfordring venter holdet allerede på tirsdag, når Hobro-mandskabet skal i aktion i Sydbank Pokalen for første gang i sæsonen. Her skal mandskabet fra Mariagerfjord forsøge at sikre sig videre avancement mod 2. Divisionsholdet Vejgaard B.

 

 

Kampfakta:

FC Nordsjælland 2-1 Hobro IK (2-1)

 

Mål:

Jacob Steen Christensen 28’ (FC Nordsjælland 1 - 0 Hobro IK)

Pål Alexander Kirkevold 34’ (FC Nordsjælland 1 - 1 Hobro IK)

Mohammed Kudus 45+3’ (FC Nordsjælland 2 - 1 Hobro IK)

 

Hobro-opstilling:

Jesper Rask

Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Mathias Haarup

Emmanuel Sabbi – Christian Cappis – Mikkel M.P. – Edgar Babayan

Julian Kristoffersen – Pål Alexander Kirkevold

 

Udskiftninger:

Ud: Anel Ahmedhodzic – Ind: Brandon Onkony (36. min.)

Ud: Julian Kristoffersen - Ind Oliver Thychosen (56. min.)

Ud: Christian Cappis - Ind: Yosef Samuel (79. min.)

 

Ubenyttede spillere:

Adrian Kappenberger, Louicius Don Deedson, Hamse Hussein, Nicholas Gotfredsen.

 

Advarsler:

Jesper Rask, Hobro IK (48. min.)

Mathias Haarup, Hobro IK (64. min.)

Mikkel M.P., Hobro IK (69. min.)

 

Tilskuertal:

2.529 

 

Dommer:

Michael TykgaardTilbage til oversigten