Sejr til Jyllandsserien over Viborg FF

Referat fra LigaBold.dk

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål?
Vi vandt 2-0 over Viborg FF. Bleron Koliqi og Mathias Damborg scorede vores mål. Dejligt med begge angribere på tavlen og så et sjældent clean sheet.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
Sejren var meget afgørende, for VFF og HIK byttede dermed plads i tabellen, således vi inden sidste runde besidder 4. pladsen, der er adgangsgivende til JS1. 

Ser man på kampen over 90 min, stemmer resultatet overens med spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
Set fra mit perspektiv var kampen meget lige, og der blev skabt chancer i begge ender af banen; flere af dem blev misbrugt. Spil oc ahncer var vel ca. 50/50. Vi scorer således 2 mål i 2. halvleg, hvor VFF har et par større chancer, de igen brænder. Så VFF kunne absolut godt have fået point med fra Hobro, hvis de på dagen, havde været skarpere. I øvrigt en situationen vi selv har stået i flere gange i dette efterår, mega frustrerende. 

Der er tit fokus på dommerpræstationen - hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
Uha måske skal jeg være lidt varsom her, for VFF folkene mente absolut, at dommeren IKKE var på deres side. De får tildelt et rødt kort og føler sig måske uretfærdigt behandlet i flere situationer. Måske derfor jeg synes, at dommeren dømmer det, han ser, og det gjorde han godt! Umiddelbart er han faktisk en talentfuld dommer, der godt kan tage et par skridt op af i rækkerne, og det er sjældent at jeg spotter sådan et talent i sort... 

Tilbage til oversigten