Sejr til serie 1 i Ulbjerg efter chokstart

Sejr til serie 1 i Ulbjerg efter chokstart 

Tirsdag aften spillede Hobro IK’s serie 1 hold på udebane mod Ulbjerg. Vi skulle få os en slem forskrækkelse, for allerede efter 45 sekunder var vi bagud med 1-0. Dette efter et gennembrud i vores højre side, hvor vi knap havde opfattet at kampen var fløjtet i gang. Så var det naturligvis opad bakken. 

Vi kom ret hurtigt ovenpå og tog taktstokken i kampen. Vi trykkede virkelig Ulbjerg i bund, og de skabte kun en halv mulighed i de resterende 44 minutter i første halvleg. De gul/blå brusede frem med det ene gode angreb efter det andet, og det var med god variation i opspillet. Sean Andersen, Faris Bidejic, Mathies Skjellerup og Niclas Elfving var hver især tæt på at få sat udligningen i mål, men den sidste skarphed og det sidste held manglede i den afgørende fase. Hermed 1-0 til Ulbjerg i pausen. 

Efter to dumme gule kort til HIK i 2. halvleg og hermed 20 minutter i undertal skulle man tro, at det blev umuligt at få udligningen i hus. Det var nu også en helt anderledes halvleg, for Ulbjerg kom meget bedre med i opgøret, og de kom også frem til meget mere i 2. halvleg, og Vernes Karat i målet hev også en god redningen ud af ærmet midt i 2. halvleg. 

Udligningen kom efter et par tilfældigheder og pludselig lå bolden for fødderne af Sean Andersen, der kvitterede med sin 3. sæsonscoring. Det blev ligeledes til 2-1 scoring kort tid efter, da indskiftede Kristian Bach satte sidste fod på bolden efter klumpspil i Ulbjerg feltet. Sejren blev slået fast, da Mathias Betzer serverede bolden for fødderne af Mathies Skjellerup, der let kunne sparke bolden i kassen.

Herefter kunne vi med lidt mere kløgt have scoret et par mål i slutfasen, men vi er naturligvis yderst tilfredse med udebanesejren efter en meget svær start på kampen.

Tilbagevendte Mathies Skjellerup blev efter kampen kåret til kampens HIK spiller tæt forfulgt af Stefan Kahr, der igen var afgørende i den defensive organisation.

Næste kamp er på tirsdag på hjemmebane mod nummer 1 i puljen, Aalborg Chang, kl. 18.30 på DS Arena.

Startopstilling 4-4-2
V. Karat
M. Stadsgaard - T. Vraa - S. Kahr - O. Keldberg
L. Dalsgaard - M. Dreyer - F. Bidejic - S. Andersen
M. Betzer - M. Skjellerup

Indskiftere: K. Bach, N. Elfving og E. Christensen  

Ulbjerg - Hobro IK 1-3(1-0)
1-0, 1. min. Ulbjerg
1-1, 60. min. Sean C. Andersen
1-2, 72. min. Kristian Bach
1-3, 81. min. Mathies Skjellerup

/Peter T

Tilbage til oversigten