Semifinale blev endestation for U 13 liga 1 pigerne

U 13 pigerne tabte semifinalen I Jysk Pokalturnering på Valsgaard Stadion.
I første halvleg var liga 1 modstanderen fra Varde klart bedst. De var gode til at sætte FyrkatQ under pres, og hjemmeholdet havde derfor svært ved at få gang i pasningsspillet. Det var helt fortjent, at Varde kom foran 1-0 på et flot langskud. Stillingen ved pausen var 1-0. Vi ved, at pigerne kan spille langt bedre, og vi var da også opsatte på at gøre det bedre i 2. halvleg.
Det var derfor en kold spand vand i hovedet, at Varde kom foran 2-0 i begyndelsen af 2. halvleg. Det er kendetegnende for FyrkatQ pigerne, at de aldrig giver op, og de kæmpede da også ufortrødent videre. 10 minutter før tid reducerede AT (Alberte Trads) til 1-2, men det var desværre for sent. Det var som om pigerne fra FyrkatQ kom alt for sent i omdrejninger.
Varde var et bedre hold på dagen og gik fortjent videre til finalen, hvor de skal møde SilkeborgQ.
Efter nederlaget til Varde, er FyrkatQ pigerne dog hurtigt kommet videre. Vi har spillet 2 kampe mod liga 1 holdet fra Aalborg KFUM. Begge kampe er blevet vundet 1-0. I den første kamp var Cecilie Lund målscoreren og i den anden kamp scorede Carla Domino sejrsmålet.

         

Tilbage til oversigten