Serie 1 - En halvsløj indsats gav 1 point

En halvsløj indsats gav 1 point

Lørdag middag tog vi i mod gæsterne fra Nibe Boldklub. De havde glemt deres kamptøj, så vi var ekstra gæstfrie og lånte dem vores udebanetøj. 
1. halvleg var en affære, hvor begge hold spillede meget på lange bolde, men ingen af holdene havde held med genpresset eller fik styr på anden boldene. Der var tilløb til større chancer et par gange. Mathias Dreyer havde et flot frispark, som Nibe keeperen tog sig af. Vi var ydmygt indstillet overfor Nibe, selvom de ligger under nedrykningsstregen, og jeg vil sige, at holdet også viste, at de stadig kan overleve i serie 1. De var afklarede med deres forsvarsspil, og de havde brødrene Schunk, som var en evig kilde til kreativitet i offensiven.
0-0 var halvlegsstillingen.

Vi lavede to udskiftninger i pausen, og vi fik startede rigtig fint i 2. halvleg. Niclas Elfving kom ind og gjorde en god indsats, ligesom vi fik spillet flere flade afleveringer op gennem banen, og vi kom mere i kontrol med bolden på modstanderens banehalvdel. Mathies Skjellerup fik scoret endnu et mål efter ca. 60 minutter. Herefter trak vi os for langt tilbage, og vi blev faktisk for meget på egen banehalvdel. Dog havde vi større muligheder i omstillingsfasen, men her var vi ikke skarpe nok på dagen.
I stedet får Nibe udlignet i 78. minut, da en af Schunk brødrene trækker ind i banen fra venstre side og sparker bolden ind under overliggeren.
Hermed blev resultatet 1-1, og det var egentlig et fair resultat efter spil og chancer.
Vi leverede ikke helt god nok kvalitet i kampen, og derfor må vi erkende, at 1 point var okay. 

Vi tænkte, at nu var spillet om 1. pladsen væk, men kort efter erfarede vi, at Helsted havde tabt og Aalborg Chang havde spillet uafgjort, så vi er stadig i live i rækken. Nu venter Helsted Fremad næste lørdag, og vinderen af denne kamp kan stadig true Aalborg Chang, mens taberen er væk for dette efterår.

Kampfakta
Hobro IK - Nibe B
1-1(0-0)
60. min. 1-0 Mathies Skjellerup
78. min. 1-1 Nibe 

Opstillingen
Vernes Karat
Mads Dreyer - Thomas Vraa - Stefan Kahr, Morten Stadsgaard
Sean C. Andersen - Mathias Dreyer - Mikkel Bundgaard - Emil M. Christensen
Mathies Skjellerup
Faris Bidejic

Bænken: Niclas Elfving, Lennert Dalsgaard, Sinthusan Manoharan(ikke benyttet)


Tilbage til oversigten