Serie 1 manglede det sidste - derfor vandt Chang

Vi manglede det sidste - derfor vandt Chang

Lørdagen var der mulighed for at ryste Aalborg Chang, hvis vi kunne tage en sejr og tre point. Med en sejr ville Chang tage oprykningspladsen foran Helsted og Hobro IK. Holdet fra Aalborg har stort set ligget nummer 1 hele efteråret, og de har været favoritter til igen at avancere til JS.

Vi startede ud i en lidt anderledes formation end vi plejer, og dette var i en meget hård modvind i 1. halvleg. Overordnet set gik denne halvleg som håbet. Vi formåede for det meste at lukke ned for Chang, og vi fik et par tilløb til gode kontramuligheder. Især havde Lennert Dalsgaard en halv friløber efter en god stikning fra Mathias Dreyer. De zebrastribede havde dog også tilløb til at score, de fleste gange med afslutninger omkring feltkanten, hvor vi var for passive i vores fireblok. Chang får også scoret efter at vi i vores højre forsvarsside spiller for naivt. De stjæler bolden fra os, hvorefter de med største selvfølgelighed løber ned og scorer kynisk til 1-0. 

Der er stadig optimisme i HIK truppen i pausen, for vi ved at der venter os en halvleg med en hård vind i ryggen. Og lad det være sagt med det samme. Vi rev nærmest Aalborg Chang fra hinanden i stumper og stykker i 40 minutter i 2. halvleg. Gang gå gang rullede det ene opspil fra HIK frem efter hinanden. Især i vores venstre side ved Lennert Dalsgaard, Oliver Keldberg og senere Niclas Elfving spillede vi dybt eller sammenspillede os til gennembrud. Vi manglede den sidste aflevering eller afslutning og fik kun scoret et enkelt mål i denne lange gode periode. Dette var et selvmål efter et godt sparket hjørne af Mathias Dreyer. Faris Bidejic, Lennert Dalsgaard, Sean Andersen og Mathias Skjellerup havde hver især muligheder for at få bragt os i front, men desværre gik det ikke sådan. 

I 86. minut satsede vi hele butikken med 3 i front, og kun 3 i bagkæden. Det straffede Chang i 91. minut og 93. minut med kontrascoringer. Derfor kunne de lade champagnepropperne sprænge og fortjent fejre deres oprykning til JS.

Sidste kamp i efteråret spilles på lørdag kl. 16.00 på kunstbanen på DS Arena mod Dronningborg.

Kampfakta
32. min. 1-0 Aalborg Chang
51. min. 1-1 Selvmål
91. min. Aalborg Chang
93. min. Aalborg Chang

Opstilling
Vernes Karat
Mads Dreyer - Thomas Vraa - Mikkel Bundgaard - Oliver Keldberg
Sean Andersen - Mathias Dreyer - Mathies Skjellerup - Emil M. Christensen - Lennert Dalsgaard
Faris Bidejic

Bænken:
Niclas Elfving, Morten Stadsgaard, Semir Cankusic

 


Tilbage til oversigten