Serie 1 - Optakt til fredagens kamp

Serie 1

Som optakt til fredagens Serie 1 kamp mod Roslev har Anders (Redaktør, Ligabold.dk) talt med cheftræner Peter Thomsen.

Se herunder hvad de to talte om:

Hvem er Jeres kommende modstander, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi spiller mod Roslev på kunst i Hobro på fredag kl. 19.00. Et rigtigt godt hold, der har ambitioner om at ende i toppen, i øvrigt ligesom vi selv gerne vil ende i den sjove ende af serie 1 kredsen.

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på Jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
Fokus, vilje og kvalitet.

Hvilken ”overset” stjerne hos Jer kunne gå hen og blive kampafgørende for Jer i den kommende kamp og hvorfor?
Jeg synes egentligt ikke, at jeg har nogle “oversete” stjerner. Jeg ved, hvad hver enkelt spiller står for. Nogle spillere kan være iøjnefaldende, fordi de er gode driblere, andre fordi de er hurtig i reaktionen på stregen, nogle er verbalt stærke osv., osv.. Jeg har en god blanding af det hele, og vi har brug for, at alle spillere byder ind med deres spidskompetencer i hver eneste kamp. Dette skal ske, hvis vi vil lykkes med vores projekt i Hobro IK. Men jeg vil gerne komme med et par bud alligevel. Vores keeper Søren Kragh har et højt topniveau og han kommer helt sikkert til at redde nogle point til os i dette forår. Herudover ser vi en Nichlas Elfving, der stadig udvikler sig, og han virker til at have fået sulten for fodbold igen. Ham kan vi bruge på flere forskellige positioner, hvor han med sin fart og gode spark kan gøre en forskel. 

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold og hvorfor?
Jeg synes Roslev er dygtige. De har minimum et par store profiler på holdet. Herudover er de unge og sultne efter sejr. Det er et hold, som kan slå alle hold i denne række!

Kampen fløjtes igang fredag kl. 19 på Kunststofbanen, DS Arena

Stillingen i Serie 1:

 

Tilbage til oversigten