Serie 1 - Sejr på 3-2

3-2 sejr til serie 1 holdet 

Søndag spillede superligaholdet sig til en meget flot 4-0 sejr hjemme mod FC Nordsjælland. Lige så vigtig, for nogle af os, så sejrede serie 1 holdet samtidigt på bane 6 med 3-2 over Ulbjerg.
Det var en meget våd og tung bane kampen skulle afvikles på. Der var en kæmpe vandpyt i det lille felt i den ene ende. Vi fik i fællesskab tømt 40-50 liter vand af denne samtidig med, at vi fik repareret nettene osv., og langt om længe var vi klar til kamp.
Der skulle kun gå 7 minutter før vi fik tilkendt et straffespark efter at Faris Bijedic blev nedlagt i feltet. Mathias Dreyer blev sat til at sparke, selvom han brændte sidste gang. Derfor var det også til stor glæde, at Dreyer fik scoret sikkert til 1-0. Desværre gik der kun 1 minut før Ulbjerg fik udlignet. Vi var alt for passive i eget felt, og derfor kunne en af de hvii´score med et halvtamt spark. Resten af første halvleg var en forholdsvis lige affære, dog med HIK lidt i teten.

2. halvleg var for vores vedkommende en bedre oplevelse. Vi fik bedre sammenhæng i vores organisation , og vi stod solidt på banen. Ulbjerg havde svært ved at spille sig igennem i åbent spil; kun på standarder trykkede de os.
Vi fik spillet igennem Ulbjergs defensiv og vi skabte en del gode muligheder i 2. halvleg, hvoraf en del blev misbrugt.
Efter 76 minutter får vi scoret. Vi har hjørnespark, og Stefan Kahr får afsluttet - bolden bliver rettet af, men Stefan mener selv, at han skal noteres for scoringen, så det bliver han hermed..
Vi brænder i de følgende minutter nogle store muligheder, men efter 82 minutter får vi igen scoret. Dette igen efter en standardsituation, hvor bolden ryger ud til Mathias Dreyer. Han får afsluttet, og bolden bliver igen rettet af og ryger i mål. Lad os med lidt god vilje notere Mathias Dreyer for dette mål. 3-1.

I overtiden får Ulbjerg reduceret til 2-3, men kun for efterfølgende at høre, at dommeren fløjtede kampen af.
Alt i alt en rimelig lige affære, hvor vi dog følte, at vi var ovenpå. Samtidig skal det siges, at Ulbjerg formodentligt blev snydt for et straffespark ved stillingen 2-1, så der var heldet med os.

Vi er 5 point efter førerholdet Aalborg Chang, som vi skal møde på udebane næste lørdag. Med to runder igen!

Kampfakta:
7. min. 1-0 Mathias Dreyer(straffe)
8. min. 1-1 Ulbjerg
76. min. 2-1 Stefan Kahr
82. min. 3-1 Mathias Dreyer
91. min. 3-2 Ulbjerg

Opstilling:
Vernes Karat
Mads Dreyer - Thomas Vraa - Stefan Kahr - Morten Stadsgaard
Sean Andersen - Mathias Dreyer - Emil M. Christensen
Mathies Skjellerup
Faris Bidejic

Bænken: Mikkel Bundgaard, Niclas Elfving og Oliver Keldberg(ikke benyttet)Tilbage til oversigten