Serie 1 sluttede af med sejr og samlet 2. plads

Serie 1 sluttede af med sejr og samlet 2. plads

Lørdag eftermiddag spillede Hobro IK's serie 1 hold deres sidste turneringskamp i 2017.
Kampen stod på kunstbanen i Hobro mod Dronningborg. Begge hold havde afklaring med, at de hverken kunne rykke op eller ned, så det var en kamp, hvor motivationen skulle findes lidt dybere end normalt. I øvrigt synes jeg, at der var god tænding på fra begge sider.

Det var en tæt kamp hele vejen igennem. Jeg synes ærligt talt, at DB var en tand bedre end os i 1. halvleg, og vi går til pause med stillingen 1-1, efter at Mathies Skjellerup havde bragt os foran, og DB fik udlignet lige inden pausen.

I større perioder i 2. halvleg synes jeg vi har overtaget, men kun et mindre et af slagsen.
Først i kampens overtid får vi scoret sejrsmålet, da Sean Andersen får erobret bolden efter en lang stikning. Han runder en DB spiller og finder Mathies foran målet, og "This" scorer sikkert. I øvrigt Mathies´ 10. sæsonscoring i efteråret. 

En rigtig god oplevelse at slutte af med, og nu venter der sidste officielle træning tirsdag d. 7. november, hvorefter vi seniorspillere har mulighed for at komme ud og røre sig 21. november og 7. december, hvor vi afholder hyggetræninger, hvor ALLE er velkomne.

Overordnet set har det været et efterår, der har budt på fremgang i seniorafdelingen. Vi har forbedret træningskulturen, hvor både kvantiteten og kvaliteten er øget. Vores serie 5 hold rykkede op i serie 4, og vores serie 1 hold endte på en 2. plads. En væsentlig forbedring i forhold til forårets 6. plads og kun netop en overlevelse i serie 1 rækken. Vi har dog ikke i sinde at stoppe her. Vi har en ambition om at blive ved med at forbedre os, både på træningsdelen og i kampe, og det gælder for hele seniorafdelingen.

Kampfakta
2-1(1-1)
25. min. 1-0 Mathies Skjellerup
43. min. 1-1 DB
91. min. 2-1 Mathies Skjellerup 

Opstilling(4-4-1-1)
Vernes Karat
Simon Barslund - Mads Dreyer - Oliver Keldberg - Niclas Elfving
Sean Andersen - Mathias Dreyer - Emil M. Christensen - Lennert Dalsgaard
Mathies Skjellerup
Faris Bidejic

Bænken:
Mikkel Bundgaard, Drescher Rijna og Semir Cankusic.

Rigtig god fodboldpause til Jer alle, og vi starter op med seniortræning igen d. 30. januar 2018, hvor ALLE er velkommen..Tilbage til oversigten